Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi lehet a fiú szándéka? . :S:S:S:S:S:S
Két barátnőmmel mentem bulizni..és..elhívtak 2fiút..akiket ismertek..én nemismertem őket..
Elvoltunk nagyon,iszogattunk megilyenek..
és az eggyik fiú nagyonmegtetszett,pedig bnőim szerint nem a legjobb pasi..
(Pedig intelligens,nagyon igényes,és..:Dszexi )
Aztán kicsit szédültem..és.megöleltem.Deigy..mintha jóbarátok lettünk volnaÉs..
Ő igy megsimizte,a,hátam..meg..gyengéden a popsim..denemilyen bunkón..és..nemtolakodott..
Egész,este,beszélgettünk..nagyonsok-értelmes dologról..mindíg nagyonmélyen a szemembenézett ilyen..szexisen..
aztán bnőimhez felmentünk..és..sötétvolt..lefeküdtem..mert.kiscit fájt a fejem..Őmeg..mellémfeküdt..és..rájött hogy csikisvagyok:Dmert..beszélgetésközbe mondtamneki..
és..igy..csikizett..aztán..már..szinte cirógatott...fogtuk egymás kezét..ésigy..a..fülembessúgta hogymilyenszép kezemvan....nagyon,begerjedtem..
Dehát..ottvoltak többiek ésláttam hogy..elégérdekesen,bámultak.minket..
mert..a..fiú.22..deilyen..tizenhétnek,nézki..
énmeg..sokkal fiatalabbvagyok..
Éshát..aztáneggyütmentünk,haza,elkérte,az..msnem..
Kiderült,hogy,2percre,lakunk,egymástól:O..
és..a..végénmondta,hogy,öleljemmeg...
wáá..Mitakar,szerintetek,:S?????
ha úgy fogalmaznék, ahogy te:
szerintem...nagyonbejösszneki :$ *.*
bejössz neki:P:D.
osztálytársam 14 éves 19 éves fiúval járt..szerették és megértették egymást..(pedig a csaj nem egy szépség)
azért,irok...-al,meg,vessszőkkel
mert,bénázik,a,szóköz,billentyűűm....-.-
Mellesleg,tizenötvagyok.....
Azóta,beszéltem,a,sráccal...szerdán,megyünk,bulizni,corvintetőre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!