Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi lehet a fiú szándéka? . :S:S:S:S:S:S
Két barátnőmmel mentem bulizni..és..elhívtak 2fiút..akiket ismertek..én nemismertem őket..
Elvoltunk nagyon,iszogattunk megilyenek..
és az eggyik fiú nagyonmegtetszett,pedig bnőim szerint nem a legjobb pasi..
(Pedig intelligens,nagyon igényes,és..:Dszexi )
Aztán kicsit szédültem..és.megöleltem.Deigy..mintha jóbarátok lettünk volnaÉs..
Ő igy megsimizte,a,hátam..meg..gyengéden a popsim..denemilyen bunkón..és..nemtolakodott..
Egész,este,beszélgettünk..nagyonsok-értelmes dologról..mindíg nagyonmélyen a szemembenézett ilyen..szexisen..
aztán bnőimhez felmentünk..és..sötétvolt..lefeküdtem..mert.kiscit fájt a fejem..Őmeg..mellémfeküdt..és..rájött hogy csikisvagyok:Dmert..beszélgetésközbe mondtamneki..
és..igy..csikizett..aztán..már..szinte cirógatott...fogtuk egymás kezét..ésigy..a..fülembessúgta hogymilyenszép kezemvan....nagyon,begerjedtem..
Dehát..ottvoltak többiek ésláttam hogy..elégérdekesen,bámultak.minket..
mert..a..fiú.22..deilyen..tizenhétnek,nézki..
énmeg..sokkal fiatalabbvagyok..
Éshát..aztáneggyütmentünk,haza,elkérte,az..msnem..
Kiderült,hogy,2percre,lakunk,egymástól:O..
és..a..végénmondta,hogy,öleljemmeg...
wáá..Mitakar,szerintetek,:S?????
Te hány éves vagy?
Amúgy a ...-ok nélkül olvashatóbb lenne, de mindegy.
Szerintem tetszel neki, de ennyiből nem tudom megállapítani, h. csak dgni akar vagy valami komolyabbat. Mennyivel vagy fiatalabb? A kicsit szédültem arra utal, hogy részeg voltál?
OFF: Tanulj meg fogalmazni!!
Le akart fektetni.
De ha még a 17-nél is sokkal fiatalabb vagy, akkor szerintem ne kezdj vele.
És legközelebb légyszi MAGYAROSAN fogalmazz. Minden szó egybe van írva...Erre én mondom, hogy "wáá"...
jajj de tündibündi vagy, 16 nál nem le7tsz több.. :)
nekem is ilyen kéne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!