Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egész héten dolgozik és nem ér rá találkozni, az elfogadható indok?
Ismerkedek valakivel, aki tényleg sokat dolgozik, amit meg tudok érteni. Na de múlthét előtti szombaton találkoztunk.. es most szombaton is úgy volt, de későn ért haza a munkából és fáradt volt. A hét minden napján dolgozik.
Elfogadható ez szerintetek? Higgyek neki? Mert amúgy mondtam neki, hogy mondja meg nyugodtan es őszintén, ha most nem fér bele neki, de mindig azt állítja, hogy de ő szeretne látni.
(1x találkoztunk eddig ami randi volt, amúgy látásból ismerjük egymást)
26N 27F
Szerintem ha hsszútávra tervezel vagy nem. Beleestem abba a hibába, hogy nagyon elkezdtem kötődni egy ilyen sráchoz, tényleg dolgozott, meg mellette tannult is és az a típus aki midnen szabadidejét velem töltötte, ami kb 5-7 naponta egy alkalom. Két hónap, 4 randi és még mindig ismerkedős fázis után tegnap mondtam búcsút. Mert alapvetően nem lenne bja, de hosszútávon szerintem ez nem működik és 'aki ennyit dolgozik és nincs ideje kapcsolatra az ne akarjon'. Ha valaki nem tud beletenni annyi figyelmet és energiát mint amire a másik vágyik, annak nem lehet jó vége.
Ez az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!