Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egész héten dolgozik és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egész héten dolgozik és nem ér rá találkozni, az elfogadható indok?

Figyelt kérdés

Ismerkedek valakivel, aki tényleg sokat dolgozik, amit meg tudok érteni. Na de múlthét előtti szombaton találkoztunk.. es most szombaton is úgy volt, de későn ért haza a munkából és fáradt volt. A hét minden napján dolgozik.

Elfogadható ez szerintetek? Higgyek neki? Mert amúgy mondtam neki, hogy mondja meg nyugodtan es őszintén, ha most nem fér bele neki, de mindig azt állítja, hogy de ő szeretne látni.

(1x találkoztunk eddig ami randi volt, amúgy látásból ismerjük egymást)

26N 27F

2021. ápr. 26. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt tudni kell, hogy ő tényleg akar vagy ő maga se akar kapcsolatot, mégis keres..

Mindenkinek lehetnek nehezebb időszakjai, lásd pl vizsgaidőszak, amikor csak egy elcsúszott tanulás miatt bukhat a randi, de ettől függetlenül ha kész a vizsgával találkoztok. De van a másik aki imád dolgozni, szinte folyamatosan dolgozik, külső szemlélőként látod, hogy nem nagyon van olyan időszaka amikor szabad lenne...

neked kell tudni mióta beszéltek, személyesen mondta-e hogy nehezebb időszaka jön, vagy most csak teljesen eltűnik.

2021. ápr. 26. 15:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit dolgozik? A Covid-osztályon ápoló?

Sosem értettem az ilyen embereket. Ismerkedni akar, barátnőt akar, találkozni, időt szakítani a másikra már nem.

2021. ápr. 26. 15:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Keress kevésbé elfoglalt embert.

Ő meg jobban tenné, ha egyelőre hanyagolná a társkeresést. Így nem lehet kialakítani semmit.

2021. ápr. 26. 15:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy főállásom + mellett vállalkozás. mégis tudok hetente 2x találkozni a párommal és egész délutánt együtt tudjuk tölteni..
2021. ápr. 26. 15:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet igaz, hogy nem ér rá és fáradt, de akkor minek ismerkedik? Ha neki most a munka a prioritás, akkor ne húzza se a te, se a saját idejét.
2021. ápr. 26. 15:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt amúgy már a hétvégén egy ilyen kérés?

Ha szeretnél adj neki időt, ha azt gondolod, hogy csak így akar lekoptatni, akkor pedig nem kell semmit várnod.

2021. ápr. 26. 15:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Én nem kérdeztem ezzel kapcsolatban még!

Sok reményt ehhez nem fűzök, csak megerősítést szerettem volna tőletek is. Lezárom azt hiszem! :)

2021. ápr. 26. 16:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Milyen messze laktok egymástól? Mert ha 100 km, akkor még elhiszem, hogy annyira fáradt, hogy nincs kedve autóba ülni és menni. De ha egy városban, azért az tényleg kiábrándító. Az sem mindegy, hogy mióta ismerkedtek, mert ha hónapok óta ez megy, akkor én is azt mondanám, hogy felejtős. De ha csak ez az egy hétvége maradt ki, adnék időt.

Telefonon sem keres?

2021. ápr. 26. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Ha igazán akarna szakítana időt rád!
2021. ápr. 26. 18:22
 10/11 A kérdező kommentje:

Keveset beszélünk és főképp este... és valószínű tényleg a munka miatt. Nem tudom tényleg, hogy bízhatok e ebben az egészben... :D hát olyan 3 hete ismerkedünk. Egyáltalán nem nyomul, ami nagyon szimpatikus, kb 30 kmre van tőlem.

Az előző kapcsolatomat veszem alapul sajnos, ott sokat sérültem és félek, hogy megint megtörténik.

2021. ápr. 27. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!