Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mik a "red flag-ek" ismerkedésnél? Miket tapasztaltatok?
A fentieket kiegészíteni azzal, ha bunkó a pincerekkel, bárkivel.
Egy pasit azért kukáztam még az elején, mert beszólt egy női vezetönek, hogy inkább a konyhában tevenykedj.
Fentiek, plusz a folyamatos kettősmérce.
Pl, ő nem ér rá a héten találkozni, mert dolgozik, amit természetes, hogy elfogadok, de ha én vizsga reggelén nem szeretnék találkozni, csak vizsga után, akkor karrierista és rossz vagyok.
Ugyanúgy hozzatenném, hogy valaki tervez valamit, de mégse, “jó lenne találkozni” kijelentés de se idő, se hely, írni viszont mindig tud.
-Exei voltak csak rosszak a kapcsolatban, ő sosem hibázott..
-“nem akarok komoly kapcsolatot”, de azért folyamatosan ír és keres
Ha stresszel (mármint engem); problémákat gyárt; tévképzetei vannak; degradálóan nyilatkozik a véleményemről mert neki nem tetszik, de elvárja, hogy az ő nézeteit istenítsem (mert hülye vagyok ha máshogy gondolkozom mint ő); nem csak életképtelen de céltalan is és semmiféle önreflexiója vagy önismerete sincsen (szóval szigorúan a három együttes kombinációja); ha nem fogadja el a szeretetemet; ha azt látom rajta, hogy nem vonzódik hozzám
Egy tulajdonságon kívül az exemben mind megvolt, így a kezdeti rajongásom pár hónapon belül elmúlt - miatta szélesedett ki az elvárásaim listája.
Bár ezek önmagukban nem biztos "red flagnek" számítanak, hiszen a kifejezés valamilyen konkrét negatív tulajdonságra való nyom. Ezért én azt mondom, hogy az ezekre utaló gesztusai (magával és a környezet megítélésével többet foglalkozik mint a partnerrel, nyugalomban ideges, agrasszív és konfliktuskereső, konfliktus helyzetben kedveskedő, nagyon kritikus, nem látszik rajta, hogy élvezné a partner társaságát, stb.) és a kommunikációs stratégiája a redflagek.
TL;DR
Minden ami pszichés instabilitasra és kompromisszumképtelen egoisztikusságra vagy temperamentumra utal az kerülendő (igen, tudom, hogy ezt a nőkre is el lehet mondani, de most a férfiakról szólt a kérdés).
- nincs önkritikája, nincs reális világképe
- folyton kötözködik, mindenben a hibát látja
- megpróbál megváltoztatni (és nem arra gondolok, mikor én is akarom és csak támogatást várok)
- bunkó, beszólogat másoknak, lekezelő a pincérekkel
- azt hiszi, hogy neki a nő/szex jár
- a pénzével akar felvágni
- ápolatlan, igénytelen
- lusta, nincsenek céljai
- fejletlen szociális készségek
- cigi, drogok használata
- ha nem hagy szóhoz jutni, nem figyel rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!