Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze jönnél olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnél olyannal aki nincs be oltva? Ez is háránynak számít vagy annak fog számítani?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 23. 21:38
1 2 3 4
 21/31 Ollókezű Edward ***** válasza:
34%
20-as: De igen, oltatnék, mert már egészséges emberek is belehalnak. Ha nem akarod ne hidd el, hogy ez van, ettől még tény, hogy már nem válogat a vírus. És igen, elvárom, hogy akivel ismerkedek, az is ésszel és ne konteóval éljen. Pont erre írtam, hogy most elkezdhetném bizonygatni, hogy miért nem 2 hónap alatt összeöntözgetett lötty az oltás, egyszerűen nem megy abba a kemény fejetekbe. Inkább elhiszitek, hogy chip van az oltásban, mint hogy már évek óta kutatják a koronavírust, mert a SARS és a MERS is az volt, csak azok épp megmaradtak Ázsiában, a Covid-19 meg nem. És annak is megvan az oka, hogy miért pont most lett pandémia, miért nem akkor, mikor a SARS és a MERS tombolt. Felesleges itt erőlködni, úgyis csak lepontoznátok, aztán dagonyáznátok tovább a konteóban.
2021. ápr. 24. 16:00
 22/31 anonim ***** válasza:
48%

Ez is paradoxon: amit az oltasokrol irtal pont a kinait irtad hogy tuti nem adatod be pedig azt mondod ott volt eddig is azsiaban a virus es azota kutatjak

ennyi erovel amit irtal az igaz a keleti oltasokra is hiszen atjutottak ugyanazokon az engedelyeken, de arra azt irtad hogy a lof@szt

gáz 'konteos barmozni' aki nem akar oltatni úgy hogy azalapbetegsegeid miatt ugyhiszed hogy nincs mas valasztasod, mint egeszseges (fiatalkent) ami azert elég ritka hogy halálos legyen. van es nem adatnak be maguknak oltast(amit most tesztelnek hosszabbtavon) se gyogyszert ha nem muszaj es nem azert mert azt hiszik hogy chip van benne..

2021. ápr. 24. 16:40
 23/31 Ollókezű Edward ***** válasza:
0%
22-es: Nem kapott EU-s engedélyt. Mondom, öngújtó a barlangban. Olvass, művelődj, ha tudsz angolul németül is a témában, akkor talán nem fogsz hülyeségeket irogatni.
2021. ápr. 25. 15:09
 24/31 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem ezeket a kérdéseket. Nekem ilyen nem lenne probléma. Milyen már hogy az emberek oltásban mérik a szerelmet. Van aki azért nem mert be van oltva,van aki azért mert nincs beoltva.

Csak aggódnék érte és megbeszélném ezt vele, de nem erőltetnék semmit, de azért jelezném is hogy nem szeretném elveszíteni.

Én be vagyok oltva, és tudom, hogy attól még elkaphatom, de nem mindegy hogy tünetmentes vagy enyhébb a lefolyása, vagy kórház lélegeztetőgép és épphogy megúszva több mint fél éves lábadozással.

Mikor unjátok már meg az ilyen konteos szarságokat úgy őszintén?

2021. okt. 29. 15:53
 25/31 anonim ***** válasza:
75%
Igen, összejönnék olyannal, aki nincs beoltva. Nálam a konteo, laposföldesség, billgéccezés a kizáró ok.
2021. okt. 29. 16:23
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Aki nem valamiféle orvosi okok miatt nincs beoltva, hanem a fafejű, befolyásolható ostobasága miatt, azzal nincs dolgom. Aki alapvető dolgokban korlátolt, az mindenben az.
2021. okt. 30. 04:07
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
bizonyos vakcinák már be vannak tiltva.. sajnos zsákba macska a későbbiekben milyen betegség fog rajtad kijönni vagy a közel jövőben .
2021. okt. 30. 17:11
 28/31 anonim ***** válasza:
Pfu erre inkább nem írok semmit, mert letiltanak az oldalról. Édes Istenem....
2021. okt. 30. 20:43
 29/31 anonim ***** válasza:
21%
Aki nincs beoltva, az alusisakos, egybites gyíkemberhívő. Járjon csak azokkal, akik szerint a b.zik egyben pedofilok is: az a nívó. (Igen, és #nemszexelekfideszessel)
2021. okt. 30. 21:01
 30/31 FoxtrotLidérc ***** válasza:
48%
29: Kajak? Mesélj még rólam, kérlek. 😆😆😆😆 De hagyj belőle holnapra is! 😆😆😆😆 Ennyi vicces bullshit-et rég hallottam magamról... 😆😆😆😆
2021. okt. 30. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!