Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megalapozottan feltételezem azt az osztálytársamról (fiú), hogy tetszem neki?
Figyelt kérdés
16 évesek vagyunk. Osztálytársak. Nekem ő nem tetszik. De szerintem én neki igen. Azért gondolom ezt, mert többször is hallottam a padtársától (fiú) elejteni megjegyzéseket (pl. 1x utánnam jöttek ki a teremből, és azt mondta a srácnak: "Ugye, milyen szép?"), és előfordult már az is nem 1x, h amikor felbukkantam a folyosón, és ő ott volt más lányok társaságában, akkor hirtelen átkarolta akivel beszélt, vagy az arcát simitotta... de csak akkor amikor megjelentem. Szerintetek ez mit jelent? Tudni szeretném, mi a helyzet!2008. dec. 5. 22:04
1/5 anonim válasza:
teccel neki vagy csak meg akarja tudni hogy te teccel e neki mert ha te neked teccik akkor féltékeny fejet vágtál volna
sztem ez lehet a háttérbe
2/5 anonim válasza:
elözö hozzászóló:ő teccik e neked és nem te teccel e neki eszt akartam írni
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet. Ezek szerint kiváncsi rá, h nekem ő tetszik-e?
Am nem értem a srácot, mert neki van barátnője. Ja s mégegy info: én még NEM beszéltem vele.
2008. dec. 5. 22:21
4/5 anonim válasza:
Vagy tetszel neki vagy kíváncsi e rá hogy neked tetszik e ő!
Ha van barátnője attol függetlenül még tetszhetsz neki!
(Pl:lehet azért akarja megtudni hogy tetszik e neked mert ha szakít a barátnőjével ti összejöhettek.De ha előre szakít a barátnőjével és neked nem tetszik akkor bisztosan nem fogotk összejönni és még a barátnőjét is elvesztette)
:) Ez csak egy tipp :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Sokat segítettél! Az a helyzet, h kicsit összezavart ez a dolog! Mert nekem már 2éve van valaki, aki iszonyat tetszik és van rá esély h én is neki, de viszont jól esik hogy az is, hogy esetleg tetszek az osztálytársamnak!
2008. dec. 6. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!