Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjam meg az osztálytársamról, hogy meleg, ha vannak jelek?
Jel?
Úgy igazán nem tudunk beszélni a csajokról. Tudjuk, hogy melyikük szép, melyikük nem, de nem nagyon tudunk a részletekbe menni. Nyilvánvalóan nincs barátnőnk sem (mondjuk hallottammár, hogy vkinek állbarátnője volt... de ez ritka). Meg elfogadóbbak vagyunk... Hozd fel a meleg-témát, és várd a reakcióját, nem hiszem - hogyha meleg - hogy ezt mellőzné, és a kedvetekért lenyomna egy gyűlöletbeszédet. Ha elfogadó, akkor egy kicsivel biztosabb lehetsz. De 100%-osan csak akkor lehetsz biztos ebben, ha ő maga mondjahogy meleg.
Ja, de ne szegezd neki akérdést, hogy: Meleg (vagy egyéb szó-altarnatívák) vagy? Mert legtöbben agyvérzést kapnánk, főleg, ha még nem akarjuk elmondani senkinek...
1. vagyok.
Én meg sosem terelnék, mert az túl feltűnő... lódítok egy jót, azt mindenki elhiszi :) Meg nem értem a logikádat, én fel tudom ismerni a rejtőzködő melegeket is. Csak úgy tudat alatt... Szerintem neked is menne, ha meleg lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!