Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? Egyik osztálytársamról van szó.
Figyelt kérdés
12 évesen a discoban részegen összejött egy fiúval, 1 hét múlva, mikor még jártak, az utcán szintén részegen lesmárolt egy másik srácot, amiért a psija dobta, és még ő volt felháborodva. És szerinte ez menő, hogy a fél utcával csókolózik. Szerintem szánalmas.2010. aug. 31. 16:32
1/10 anonim válasza:
Az utolsó mondatodért thumbs up!
2/10 Kamuuu válasza:
Az ilyet megkéne ölni... vagy esetleg bezárni valami gumi szobába sok sörrel amúgy ebből 1 hatalmas ribanc lesz nem lesz boldog élete stb...
3/10 anonim válasza:
Linkelj róla képet , kíváncsi vagyok hogy néz ki !
4/10 anonim válasza:
12 évesen mit keres a discoban? Ráadásul részegen. Valami nagyon rossz ez a világban. Most vagyok 18 éves, de 16 voltam amikor először berúgtam meg discoba mentem. Kezdem azt látni, hogy nem a fiatalokkal van a baj (mintha már 40 éves lennék :S), hanem ezzel a médiával, ami telepumpálja a befolyásolható fiatalok fejét.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok képet feltölteni, nem vagyok olyan, hogy másokat lejárassak, csak érdekelt, másoknak mi a véleményük erről.
2010. szept. 2. 19:45
6/10 anonim válasza:
12 évesen mit keres diszkóban? Még a kakaót kéne kortyolgatni pizsamában. NAGYBETŰS R I B A N C már most, bele sem merek gondolni, mi lesz később. Elborzaszt a mai 12-13 éves réteg, pedig nem vagyok prűd és öreg sem.
18L
7/10 anonim válasza:
Mert a 17-18-as réteg értelmes, ugye?! :D
8/10 anonim válasza:
Szerintem is szanalmas. Csak ennyi.
9/10 anonim válasza:
nem cask a 12 éves gyerek hibás, hanem a szülei is akik ezt megengedték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!