Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy pasinak tényleg elég ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasinak tényleg elég ha 183 cm magas és borostás? És sikeres lesz a nőknél?

Figyelt kérdés
Meg mondjuk van egy mérnök végzettsége?
2021. ápr. 23. 18:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Állkapocs, vadász szem, kigyúrt test mellett simán.

A mérnökség nem számít. Egyrészt a nők a kinézetre mennek, másrészt ha mérnök vagy, az azt jelenti, hogy okosabb vagy a nők 90% -ánál. Ilyenkor a legjobb ha letagadod a végzettséged.

2021. ápr. 23. 19:16
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

#10: eleg sokan megetettek mar, nem mindenki ilyen frusztralt, komplexusos kis torpe, mint te. mert feltetelezem, azert zavar csak, mivel te kis topszli vagy, normalis ferfinek ez nem problema (sot, meg az az egeszseges onbizalommal rendelkezo alacsony ferfiaknak is kifejezetten vonzo neha).

plane, hogy arányos es vekony is vagyok melle, szoval ez nem talat be, torpike.

2021. ápr. 23. 19:24
 13/22 anonim ***** válasza:
jah pár éve nagy divat lett ez a gyenge szakáll
2021. ápr. 23. 19:26
 14/22 anonim ***** válasza:
#11: egy szakma onmagaban miert is jelentene azt, hogy okosabb a nok 90%-anal? tok jo, ha valaki mernok, de azert ne essunk mar hasra elotte, mintha valami einstein lenne. vannak okos mernokok, es vannak, akik egyszeruek, mint egy faek. ezen kivul altalaban az ‘okossag’ IQ-bol, EQ-bol es muveltsegbol adodik ossze, a magas IQ pedig onmagaban semmit sem jelent.
2021. ápr. 23. 19:29
 15/22 anonim ***** válasza:
60%
14: Az IQ semmit nem jelent. Az az okos, aki megnyeri a matekversenyt.
2021. ápr. 23. 19:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha sunyi és jellemtelen, mindez mit sem ér. Ha kedves, barátságos, lehet vele beszélgetni és nem néz le mondjuk mert nekem nincs diplomám, akkor az nagyon pozitív. Ismerek ilyet is, olyat is. Nyilván a patkány jellemű nem kéne, hiszen csak tönkretenne érzelmileg. Ahogy azt meg is tették, amikor legutóbb igazán szerelmes voltam. Amúgy a külső soha nem az elsődleges szempont. Minden azon múlik, vonzódtok-e egymáshoz... Igen, van köze ehhez, hogy kék szemed van vagy barna. Csak nem annyi, mint amennyire túlmisztifikáljátok ezt az egészet.
2021. ápr. 23. 19:56
 17/22 anonim ***** válasza:
#15: es? ez hogy jon ide? engem regen mindig vittek matekversenyekre, mert jo voltam belole (bar sosem nyertem, nyilvan annyira nem voltam nagy asz), megis human iranyban tanultam tovabb. osztalytarsam azota mernok lett, aki joval gyengebb volt matekbol, mint en. na es?
2021. ápr. 23. 20:03
 18/22 anonim ***** válasza:
Mérnök leszek, 184, van hogy borostás... De nem veszem észre, hogy annyira felkelteném a normálisabb lányok érdeklődését 😅😅
2021. ápr. 23. 20:09
 19/22 A kérdező kommentje:
18-as de oda is mész vagy várod a sült galambot?
2021. ápr. 23. 20:16
 20/22 anonim ***** válasza:
19: Mióta szingli vagyok nem kerültem nagyon ismerkedésre alkalmas szituációba sajnos. Sokat vagyok itthon a távokt. miatt
2021. ápr. 23. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!