Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sikeres randi végén ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikeres randi végén ez a csábítási módozat beválna sex előkészítéséhez?

Figyelt kérdés

A menő férfi odahajol a nőhöz egy romantikus időpillanatban, megszagolja a hölgy haját, és közben ezeket mondja:

Bőröd illatos mint a selyem

Én vagyok a sex fejedelem!

Az okozna most örömöt nekem

Ha egész éjjel sexelnél velem!

2020. nov. 6. 13:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Na jó 😂😂
2020. nov. 6. 14:02
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

1. A napi kérdéseidből kiindulva nem vagy menő pasi.

2. Szerintem nem csábító ha valaki szagolgatja a hajam (bár ez csak szerintem, más lehet nem rohan ki a világból ha fogdossák vagy szagolgatják a haját)

3. Nem azzal leszel sikeres a nőknél,hogy ilyen hülye szövegeket írsz előre.

Ez kiábrándító, és ha esetleg lenne is kedvem szexelni veled ezzel azonnal elvennéd.

2020. nov. 6. 14:05
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Az okozna most nagy örömöt nekünk

Ha egy kis időt nélküled lehetünk :(

2020. nov. 6. 14:08
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
44/F, haverkodj már össze Balázskával, aztán menjetek el együtt végre becsajozni.
2020. nov. 6. 14:10
 5/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
A menő férfi nem így teszi ezt, de ez szerintem nagyon rossz duma.
2020. nov. 6. 14:48
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
45F megint trollkodik. Édes szívem, az eddigi kérdéseid alatt is leírtuk mindannyian, hogy ezeket a nyálas, rímelős, erőltetett idétlenségeket, önfényezős májerkedős túltolt szövegeket mellőzni kellene. Nem nyerők.
2020. nov. 6. 15:14
 7/19 anonim ***** válasza:
Főleg szex előtt... Ha nagyon romantikus a hangulat, akkor még vannak nők, akik csak-csak elviselnék, de őszintén nem tudom elképzelni, hogy egy jól sikerült randi után valaki ilyennel adja tudtomra, hogy szívesen lefeküdne velem, mikor előtte nem hallottam verselni.
2020. nov. 6. 15:35
 8/19 anonim ***** válasza:
Ezek alapján csodálkoznék, ha egyáltalán lenne sikeres randid még ebben az évszázadban
2020. nov. 6. 15:49
 9/19 anonim ***** válasza:

Mindig hangosan felnevetek az írásaidon, köszönöm szépen! :)

Stand up comedy-t, vagy vígjátékokat sem kell néznünk, amíg itt vagy te nekünk.

2020. nov. 6. 16:11
 10/19 anonim ***** válasza:

44F kerdeseit mar messzirol meg lehet ismerni, mar a kerdesben is elrejti a maga sajatos helyesirasi hibait es “egyedi” fogalmazasi hibait...

Gyanitom, eloben is ilyen “serult” modon beszel.

2020. nov. 6. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!