Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány kamuból mondta hogy nem ér rá?
Figyelt kérdés
Van egy lány a munkahelyen mindig köszönünk egymásnak (szók mosolyogni is valamikkor), de elhívtam sütizni a múlt hétvégén ha van kedve és ideje, de ezt írta, ne haragudjak de nincs ideje, de sokat fent láttam facebookon. Érdemes meg kérdezni? Mikkor lenne jó neki valamelyik hétvégén vagy felesleges?2020. nov. 4. 19:14
1/3 anonim válasza:
Szerintem felesleges, ha tényleg nem lett volna jó neki az az adott nap, akkor felajánl egy alternatív időpontot amikor ráér. Bepróbálkozhatsz még egyszer, hátha tévedek, de nőként nekem meggyőződésem, hogy ha epedve várta volna a meghívásod, akkor ha tényleg volt is programja, nem tudja le ennyivel a meghívásod.
2/3 anonim válasza:
Nem.
Nem akar veled találkozni.
Rád nincs ideje.
Hogy mikor van "fönn" a fb-on, nincs jelentősége.
Van, aki ki se lép.
3/3 anonim válasza:
"de ezt írta, ne haragudjak de nincs ideje, "
Ha valakivel te akarsz találkozni, de nincs időd, akkor hozzáteszed: Most nincs időm, de X időpontban találkozhatunk.
Ő csak lerázott, nem akar találkozni veled. Ha egy lánynak te is szimpatikus vagy és érdeklődik irántad, akkor egyértelműen érzékelni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!