Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi visszautasítja a csókot a randin, és a homlokomra ad egy puszit, ez mit jelent?
Sziasztok!
Elég ciki a szituáció...
3 hónapja beszélgetek egy sráccal(33éves, német-én is itt élek kint) és elég bennsőséges lett a kapcsolatunk.
Elég messze lakik, nincs autója, így ma elmentem hozzá másodjára(100km) randira, amire ő hívott el.
2,5 órát beszélgettünk, sétáltunk a folyóparton. Elég félénk típus, de sokat nézett rám, azt láttam rajta, hogy ő is akarná, csak nem tudja mikor tegye meg. Ezért mikor a kocsihoz visszakisért megöleltük egymást, aztán én odahajoltam de ő a homlokomra adott egy puszit, és mondta h szájra nem... Hirtelen zavaromban mondtam oké, mennem kell, szia. Beültem és elhajtottam. Nagyon rosszul esett mert elég közeli lett a kapcsolatunk, és sajnos nincs lehetőségünk csak havi 2x találkozni. De most teljesen össze vagyok törve, hogy ennyire félreismertem? Ennyire félreértettem? Vagy ennyire nem vagyok szép? Nem értem az egészet, és életemben nem voltam még ilyen kellemetlen szituációban. Ez nem amolyan tipikus 2.randi volt, ennél azért 3 hónap alatt messzebb jutottunk. Azt tudom biztosan, hogy nincs más lány, és hogy nem a szexre hajt. Viszont most úgy érzem magam mint egy szerencsétlen trampli.
Pasi szemmel is várom a válaszokat. A homlokpuszi egyáltalán mit jelent?!
33 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!