Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi visszautasítja a csókot a randin, és a homlokomra ad egy puszit, ez mit jelent?
Sziasztok!
Elég ciki a szituáció...
3 hónapja beszélgetek egy sráccal(33éves, német-én is itt élek kint) és elég bennsőséges lett a kapcsolatunk.
Elég messze lakik, nincs autója, így ma elmentem hozzá másodjára(100km) randira, amire ő hívott el.
2,5 órát beszélgettünk, sétáltunk a folyóparton. Elég félénk típus, de sokat nézett rám, azt láttam rajta, hogy ő is akarná, csak nem tudja mikor tegye meg. Ezért mikor a kocsihoz visszakisért megöleltük egymást, aztán én odahajoltam de ő a homlokomra adott egy puszit, és mondta h szájra nem... Hirtelen zavaromban mondtam oké, mennem kell, szia. Beültem és elhajtottam. Nagyon rosszul esett mert elég közeli lett a kapcsolatunk, és sajnos nincs lehetőségünk csak havi 2x találkozni. De most teljesen össze vagyok törve, hogy ennyire félreismertem? Ennyire félreértettem? Vagy ennyire nem vagyok szép? Nem értem az egészet, és életemben nem voltam még ilyen kellemetlen szituációban. Ez nem amolyan tipikus 2.randi volt, ennél azért 3 hónap alatt messzebb jutottunk. Azt tudom biztosan, hogy nincs más lány, és hogy nem a szexre hajt. Viszont most úgy érzem magam mint egy szerencsétlen trampli.
Pasi szemmel is várom a válaszokat. A homlokpuszi egyáltalán mit jelent?!
33 éves nő
Még az jutott eszembe, hogy hosszasan válaszolt a leveledre, de 2 sor már nem fért bele, amivel magyarázatot is tudna adni. Ja, mert még nem volt meg benne a sztori, hogy mit is mondjon. Majd figyeld meg, hogy egy tök rövid és semmitmondó valami lesz.
Az exem adott elő ilyen "nagyon fontos dolgot kell megbeszélnünk" című darabot rendszeresen, ha manipulálni akart. Soha semmi normális tartalom nem volt ilyenkor.
41es, igen én is már erre gondolok... Hogy most akar valami kifogást kitalálni...
Én is egyre jobban úgy érzem, érzelmileg akár manipulálni és már ebből elegem van. Eddig mindig a szép dolgokat helyeztem előtérbe a szarságokkal szemben, de most hogy írjátok, kezd egyre tisztább lenni a dolog. Lehet nárcisztikus?! 🤔
Miért én? 😥
Hát így ennyiből azért nehéz eldönteni valakiről, hogy az-e, meg ez amúgy is szakember feladata, de nem egy jó tulajdonság a manipuláció, az biztos.
Miért te? Milyen ember vagy? Ha túlságosan empatikus és érzékeny, akkor azért.
Szerintem összeházasodtak és elköltöztek Hawaii-ra.
Hamar kipukkant ez a lufi.
Sziasztok!
Gondoltam jelentkezem.
Szóval ő egy "lassú víz partot mos" ember.
Az elmúlt közel 2 hónapban voltak konfliktusaink, kiderült, hogy féltékeny az exemre, illetve hogy egyéb okokból nagyon nem bízik az emberekben. Kb 1 hónapja megnyílt nekem és közel kerültünk egymáshoz. Múlt vasárnap randiztunk ismét és sokat nevettünk, beszélgettünk mélyebb témákról is.
Még kért a parkban hogy üljek közelebb hozzá, sokat simogatott, hozzámért mindig valami mondvacsinált okkal.
Aztán egy váratlan pillanatban megcsókolt. De még hogy. 🙂 Aztán még jó párszor egymásba gabalyodtunk. Meglepett, hogy ilyen szenvedélyes is tud lenni. 🙂
Ő akart kezdeményezni, ez volt a múltkori felsülésem oka. Séta közben a fejemet is meg-meg puszilta.Mint kiderült nála ez a törődés jele, így fejezi ki.
Nagyon be voltunk gerjedve, de igyekezett visszafogni magát. Abban biztos vagyok, hogy nem a szexre hajt(első körben🙂).
Azóta is sokat írunk egymásnak. Kedden ismét találkozunk.
Még az összes sztorit nem tudom. Nehezen beszél a fájó dolgokról. De nagyon figyelmes és látom a szemeiben, hogy oda van ő is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!