Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi visszautasítja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi visszautasítja a csókot a randin, és a homlokomra ad egy puszit, ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég ciki a szituáció...

3 hónapja beszélgetek egy sráccal(33éves, német-én is itt élek kint) és elég bennsőséges lett a kapcsolatunk.

Elég messze lakik, nincs autója, így ma elmentem hozzá másodjára(100km) randira, amire ő hívott el.

2,5 órát beszélgettünk, sétáltunk a folyóparton. Elég félénk típus, de sokat nézett rám, azt láttam rajta, hogy ő is akarná, csak nem tudja mikor tegye meg. Ezért mikor a kocsihoz visszakisért megöleltük egymást, aztán én odahajoltam de ő a homlokomra adott egy puszit, és mondta h szájra nem... Hirtelen zavaromban mondtam oké, mennem kell, szia. Beültem és elhajtottam. Nagyon rosszul esett mert elég közeli lett a kapcsolatunk, és sajnos nincs lehetőségünk csak havi 2x találkozni. De most teljesen össze vagyok törve, hogy ennyire félreismertem? Ennyire félreértettem? Vagy ennyire nem vagyok szép? Nem értem az egészet, és életemben nem voltam még ilyen kellemetlen szituációban. Ez nem amolyan tipikus 2.randi volt, ennél azért 3 hónap alatt messzebb jutottunk. Azt tudom biztosan, hogy nincs más lány, és hogy nem a szexre hajt. Viszont most úgy érzem magam mint egy szerencsétlen trampli.

Pasi szemmel is várom a válaszokat. A homlokpuszi egyáltalán mit jelent?!

33 éves nő

2021. ápr. 23. 14:42
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg csak azért kaptál egy puszit hogy ne legyen annyira kínos és ne jöjjön ki annyira rosszul a dologból, de amúgy nem erdekled eléggé.
2021. ápr. 23. 15:21
 12/53 A kérdező kommentje:

Köszi 6os a kedves szavakat. 🙂

Csak abban nem vagyok biztos, hogy mennyi ideig érdemes várnom rá?! Meddig normális, hogy nem kezdeményez?! Én temperamentumos, Szenvedélyes típus vagyok, és tényleg visszafogom magam, próbálok nem türelmetlenkedni. Csak bohócot sem akarok magamból csinálni... 😥

2021. ápr. 23. 15:24
 13/53 A kérdező kommentje:

11es, igen, én is ettől tartok.😥 Hogy mi van, ha csak szánalom volt?! Az még rosszabb... Ezért akartam volna pasik szemszögéből is a dolgot átlátni.

Istenem. Annyira de annyira hülyének érzem magam, erre szavak sincsenek... 😥

2021. ápr. 23. 15:28
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegy hogy férfi vagy női szemszögből nézzük. Ha belekepzelem magam a helyzetébe én akkor csináltam volna ilyet ha kevésbé kínos szitut akarok. Ha eléggé fontos a másik akkor csók lett volna.
2021. ápr. 23. 15:34
 15/53 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Bár én a 3-as vagyok, szerintem engem kérdeztél :)

Szóval

Elmondták, hogy leblokkoltak (amúgy nálam is volt már ilyen ) és pont azért, mert zavarba hoztam őket.

De egyik sem mondta, hogy nem, meg nem úgy húzták el a fejüket, csak ilyen furcsa, ciki szitu volt. De egyébként sejtettem.

Lett folytatás, mert ők alapvetően örültek neki, és persze ezzel tudták, hogy zöld utat kaptak :)

2021. ápr. 23. 15:35
 16/53 A kérdező kommentje:

Köszi 3as🙂

Igen, ez is egy opció.

Több lehetőség is van, miért nem lett csók.

Őt kellene megkérdeznem, de jelenleg szörnyen megszégyenítve érzem magam... Miatta mondtam le a mai melómat, mert elhív ott randira, és tudtam hogy ez neki sokat jelent, mert amúgy nem egy kezdeményező típus. Így ma nem mentem dolgozni, hogy ezzel is neki kedvezzek. Amúgy folyamatosan egymás mellett sétáltunk, összeért sokszor a kezünk, tehát úgy nem tartott távolságot. Viszont volt a visszafelé úton is egy számomra kellemetlenebb szitu, belekaroltam a karjába, kicsit úgy sétáltunk, aztán kb 5 perc után elvicceskedve mondta hogy most ár tudok egyedül is sétálni... Na ott is kicsit égett a fejem. 😥

2021. ápr. 23. 15:41
 17/53 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Nem jó semmi se ha rámenős akkor aza baj ha meg nem akkor az.

2021. ápr. 23. 15:46
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

17 tudod kedves, a kettő között van egy kisebb szakadék.

Sem az nem egészséges, ha egyből házasság és gyerek, sem az, hogy egy felnőtt férfi ilyen sokáig húzza. Kellemetlen, és hosszú távon nem túl férfias

2021. ápr. 23. 15:59
 19/53 A kérdező kommentje:

Váló félben vagyok, és ezt ő is tudja. Illetve én a büdös életben nem akarok többet férjhez menni😉 ezt is tudja, elfogadta...

17es, tudod mi is aláírtuk azt a bizonyos papírt az Ex-emmel, és azt kell mondjam szart sem ér, ha az érzelmek elmúlnak... A papír nem fog összekötni...

2021. ápr. 23. 16:02
 20/53 anonim ***** válasza:
100%

17es vagyok még mindig.

az nem lehet hogy azért nem akar veled csókolózni mert tapintatos veled a válásod miatt??

2021. ápr. 23. 16:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!