Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi visszautasítja a csókot a randin, és a homlokomra ad egy puszit, ez mit jelent?
Sziasztok!
Elég ciki a szituáció...
3 hónapja beszélgetek egy sráccal(33éves, német-én is itt élek kint) és elég bennsőséges lett a kapcsolatunk.
Elég messze lakik, nincs autója, így ma elmentem hozzá másodjára(100km) randira, amire ő hívott el.
2,5 órát beszélgettünk, sétáltunk a folyóparton. Elég félénk típus, de sokat nézett rám, azt láttam rajta, hogy ő is akarná, csak nem tudja mikor tegye meg. Ezért mikor a kocsihoz visszakisért megöleltük egymást, aztán én odahajoltam de ő a homlokomra adott egy puszit, és mondta h szájra nem... Hirtelen zavaromban mondtam oké, mennem kell, szia. Beültem és elhajtottam. Nagyon rosszul esett mert elég közeli lett a kapcsolatunk, és sajnos nincs lehetőségünk csak havi 2x találkozni. De most teljesen össze vagyok törve, hogy ennyire félreismertem? Ennyire félreértettem? Vagy ennyire nem vagyok szép? Nem értem az egészet, és életemben nem voltam még ilyen kellemetlen szituációban. Ez nem amolyan tipikus 2.randi volt, ennél azért 3 hónap alatt messzebb jutottunk. Azt tudom biztosan, hogy nincs más lány, és hogy nem a szexre hajt. Viszont most úgy érzem magam mint egy szerencsétlen trampli.
Pasi szemmel is várom a válaszokat. A homlokpuszi egyáltalán mit jelent?!
33 éves nő
"kicsit úgy sétáltunk, aztán kb 5 perc után elvicceskedve mondta hogy most ár tudok egyedül is sétálni"
Egyem a szíved, ez igen megalázó :( Még arra sem méltatnám, hogy írjak. Ez egy tuskó ezek után.
Ez a belekarolós rész gázabb, mint a puszi. Neked nem tűnt fel? Ennek a srácnak nem jöttél be szerintem.
40F
De, így végiggondolva eléggé így tűnik. Csak reménykedtem, mert azt gondoltam hónapokig csak nem írogatnánk, ha nem gondolná komolyan. 😥
Nem fogok írni neki, ha ír akkor Vissza írok, megkérdezem,mi a stájsz.
Mert lehet ő inkább egy barátot nem akar elveszteni és csak ezért nem írja meg hogy neki ez nem megy mélyebben. Az bizonytalanít el ennyire, hogy akkor míért ír olykor bennsőséges dolgokat, stb... Már másfél hónapja letisztáztam vele, ha csak barátnak tekint és nem nőnek, akkor hagyjuk az egészet, mert az nekem nem menne... Utoljára kb 18 évesen éreztem magam ilyen összezavarodottnak egy pasi miatt.😥 Igazából a megalázottság mellett óriási csalódottság érzek😥
27es.nem tudom, komolyan. Már ez is megfordult a fejemben. 🙄
Még nem írt, holnap jelentkezem, ha ír.
Most még szomorkodom kicsit, aztán alszok. 😥
Reggel rámírt szép napot kívánt és kérdezte hogy vagyok, mintha mi sem történt volna, mint máskor... 🙄
Nyilván ha a tegnapi szituációt negatívan élte volna meg, nem ír nekem... Viszont nem is tért ki rá, hogy mi volt/nem volt...
Most elment dolgozni, behívták. Este rákérdezek. Engem ez a bizonytalanság kikészít. Remélem ő is legalább kellemetlenül érzi magát... 😤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!