Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A zsidó lányok nagyon elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A zsidó lányok nagyon elutasítóak ha egy nem zsidó fickó akar velük kapcsolatot kezdeni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a zsidó nők. Van egy típusuk:Barbra Streisand, Amy Winehouse, Sarah Silverman ilyen, amiért rettentően odavagyok. Szeretem a zsidó kultúrát, gasztrónómiát, zenét is. Lehet komoly esélyem egy tartós kapcsolatra?

2021. ápr. 22. 23:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%
#20 Mert a keresztények olyan jófej, kedves emberek ugye? Ja és persze erkölcsösek is. Én azokat ismerem hátbaszúrós kis görényeknek. Ezt is lehetne mondani, és igaz is lenne, de vannak rendes emberek minden vallásban, rasszban, nemzetben...stb. Ne ilyenek miatt bántsuk már egymást a 21.században.
2021. ápr. 25. 14:26
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
21, a zsidók közt nincsenek.
2021. ápr. 25. 14:54
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
De vannak.
2021. ápr. 25. 17:38
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Barbra Streisand, Amy Winehouse, Sarah Silverman ilyen, amiért rettentően odavagyok."

Hát igen, ízlések és pofonok. Azért náluk vannak szebb zsidó lányok is. Sokkal szebbek.

2021. máj. 1. 20:57
 25/26 A kérdező kommentje:
#24 Nekem ez jön be. Vagy mondjuk Liraz Dror...
2021. máj. 3. 13:25
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

#24 csak kedvesen jelzem, hogy a szépség oly szubjektív, ami neked szép, másnak nem, és fordítva. Nagyon jól ki van ez találva. A zsidó, erősebb arcú , orrú nők is lehetnek vonzóak sokknak, és egy babaarcú lány sem tetszik feltétlen mindenkinek.

Például én is, bár nem a szélsőségekre hajtok (igaz, ezzel sem akarok senkit diszkriminálni), de az az arc tetszik, ami nem úgymond "tökéletes", hanem inkább karakteres. Amiben van valami "hiba" - ezt természetesen úgy értem, hogy ami mondjuk egy szépségkirálynő választás feltételei szempontjából számítana hibának.

Jó, hogy olyan sokfélék vagyunk mi, emberek.

2021. máj. 6. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!