Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A zsidó lányok nagyon elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A zsidó lányok nagyon elutasítóak ha egy nem zsidó fickó akar velük kapcsolatot kezdeni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a zsidó nők. Van egy típusuk:Barbra Streisand, Amy Winehouse, Sarah Silverman ilyen, amiért rettentően odavagyok. Szeretem a zsidó kultúrát, gasztrónómiát, zenét is. Lehet komoly esélyem egy tartós kapcsolatra?

2021. ápr. 22. 23:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
78%
Igazi zsidónál nem. És a családja is rühelni fog. A zsidók pokolian rasszisták ám.
2021. ápr. 22. 23:48
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
Olyanoknál talán lehet esélyed, akik nem tartják a vallásukat, vagy csak lazán, és a család is elég megengedő ilyen téren. Viszont pl egy haszid közösségben, ahol olyan hagyományok vannak, hogy egy nem közülük való embernek a haja égnek áll tőle, te csak egy "goy" maradsz.
2021. ápr. 23. 00:02
 3/26 anonim ***** válasza:
73%

Ha össze is jön a kapcsolat akkor is egy utolsó senkiházi goj leszel.

Soha nem fognak elfogadni. Számukra csak a zsidó az ember. A goj nem az.

2021. ápr. 23. 00:27
 4/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
90%
Neológ zsidókról tudok csak nyilatkozni. HA művelt, intelligens, talpraesett ember vagy, nincs akadálya.
2021. ápr. 23. 00:31
 5/26 anonim ***** válasza:
92%
Jártam nem vallásos zsidó nővel. A családja szemében egy senki voltam. Ezért is szakítottunk. Aztàn feleségül vette egy zsidó pasi.
2021. ápr. 23. 00:39
 6/26 anonim ***** válasza:
15%

"Van egy típusuk"

ez amúgy elég szarul hangzik, majd olvasd vissza miután kiverted

2021. ápr. 23. 00:41
 7/26 A kérdező kommentje:
#6 Az olyan lányok tetszenek...Mond meg mit kellett volna írnom ha olyan okos vagy!
2021. ápr. 23. 02:38
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Nézd, vallásosnál nem, de aki nem tartja a vallását, ott simán. Mondjuk a neológok Amerikában össze vissza házasodnak nem zsidóval is, és én éltem kint Izraelben, hát volt akinek kínai párja volt, volt akinek japán, volt akinek indiai. Szóval voltak ott keveredések, mondjuk inkább a férfiak részéről. Nőket nem nagyon ismertem kint, inkább fiúkat, velük tartottam a kapcsolatot és láttam, évek múlva is volt akinek külföldi párja lett, de csak a nem zsidók közül.
2021. ápr. 23. 06:50
 9/26 anonim ***** válasza:
49%
Igen. A zsidók a legkirekesztőbb nép a világon. Előírás nekik, hogy csak egymás között házasodhatnak. Még fordított eset előfordul, hogy a zsidó férfi jön össze nem zsidó nővel, de csak büszkeségből, hogy elmondhassa, megvolt neki a siksze.
2021. ápr. 23. 08:20
 10/26 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon régen rettentően tetszett egy zsidó lány, sokat beszélgettünk, és szerintem én is bejöttem neki. Viszont nem tudtam ennél közelebb férkőzni hozzá, nem mondta ki, de sugallta, hogy elképzelhetetlen, hogy mi összejöjjünk. Nyilván a családja akaratán nem lehetett volna keresztül vinni az ügyet...
2021. ápr. 23. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!