Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A zsidó lányok nagyon elutasítóak ha egy nem zsidó fickó akar velük kapcsolatot kezdeni?
Tinderen szoktak jobbra húzni fiatal (20-25 éves) külső és név alapján zsidó csajok is. Kifejezetten még nem próbálkoztam egynél sem, de nem tudom elképzelni mi akadálya lenne.
27/F
12 Szívecske, a Tórából idézz, ne a Talmudból. A Talmud egy gyűjtemény ahova jelentős zsidó rabbik, gondolkodók írásai vannak összegyűjtve. A római időkből, a kora középkorból, amikor a zsidókat üldözték. Egyértelműen voltak kirekesztő nézeteket valló gondolkodóik, mint minden népnek.
Megjegyzem ez valahol érthető. Sehol sem szerették őket mert egy idegen vallást képviseltek idegen szokásokkal. Sok attrocitás érte őket a kezdetektől, mivel az újszövetség alapján így hirdették az igét a keresztények: a zsidók megölték Jézust. Aki mellesleg maga is zsidó volt és azért jött, hogy meghaljon.
Teljesen igaza van annak, aki azt mondja, ők a legrasszistábbak. És még minket szidnak, hogy azok vagyunk. Ha nem tetszik nekik, hazahúzhatnak Izraelbe, ne rajtunk élősködjenek.
Lány vagyok, eszembe nem lenne zsidó fiúval összejönni, utálom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!