Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A zsidó lányok nagyon elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A zsidó lányok nagyon elutasítóak ha egy nem zsidó fickó akar velük kapcsolatot kezdeni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a zsidó nők. Van egy típusuk:Barbra Streisand, Amy Winehouse, Sarah Silverman ilyen, amiért rettentően odavagyok. Szeretem a zsidó kultúrát, gasztrónómiát, zenét is. Lehet komoly esélyem egy tartós kapcsolatra?

2021. ápr. 22. 23:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%
A zsidó a legrasszistább nèp. Csak önmagukat veszik emberszàmba. Ez a talmudban egyértelműen le van írva.
2021. ápr. 23. 10:38
 12/26 anonim ***** válasza:
12, a Talmudban hol? (Melyik traktátus, lap, oldal?)
2021. ápr. 23. 12:09
 13/26 anonim ***** válasza:
70%

Tinderen szoktak jobbra húzni fiatal (20-25 éves) külső és név alapján zsidó csajok is. Kifejezetten még nem próbálkoztam egynél sem, de nem tudom elképzelni mi akadálya lenne.

27/F

2021. ápr. 23. 12:16
 14/26 anonim ***** válasza:
22%

12 Szívecske, a Tórából idézz, ne a Talmudból. A Talmud egy gyűjtemény ahova jelentős zsidó rabbik, gondolkodók írásai vannak összegyűjtve. A római időkből, a kora középkorból, amikor a zsidókat üldözték. Egyértelműen voltak kirekesztő nézeteket valló gondolkodóik, mint minden népnek.

Megjegyzem ez valahol érthető. Sehol sem szerették őket mert egy idegen vallást képviseltek idegen szokásokkal. Sok attrocitás érte őket a kezdetektől, mivel az újszövetség alapján így hirdették az igét a keresztények: a zsidók megölték Jézust. Aki mellesleg maga is zsidó volt és azért jött, hogy meghaljon.

2021. ápr. 23. 14:10
 15/26 A kérdező kommentje:
#15 Mi lenne ha a kérdésemmel foglalkoznál a válaszadók ekézése helyett...?
2021. ápr. 24. 17:51
 16/26 anonim ***** válasza:
52%

Teljesen igaza van annak, aki azt mondja, ők a legrasszistábbak. És még minket szidnak, hogy azok vagyunk. Ha nem tetszik nekik, hazahúzhatnak Izraelbe, ne rajtunk élősködjenek.

Lány vagyok, eszembe nem lenne zsidó fiúval összejönni, utálom őket.

2021. ápr. 24. 20:53
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
16 Enyém a nyolcas válasz is, az hasznos volt. Nem ekéztem a válaszadókat, csak egynél világítottam rá hogy korlátoltak az ismeretei, de úgy látom az értelmi szint megvan nálad is. Miután éltem kint és sokat ismerek, van rálátásom a dologra.
2021. ápr. 24. 22:30
 18/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem elutasítóak, megnyugodhatsz.
2021. ápr. 25. 09:39
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vallásos zsidó, és tetszel neki, valószínűleg nem nagyon fogja érdekelni. Nem véletlenül vannak félig, negyedig stb zsidó emberek.
2021. ápr. 25. 10:19
 20/26 anonim ***** válasza:
33%
Elfogadnak ha nagy pénzt keresel úgy hogy közben becsapod az embereket illetve az utolsó 5 forintig meg spórolod a pénzed, ez által már valaki leszel a szemükben.
2021. ápr. 25. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!