Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél évig együtt voltam egy zsidó lánnyal, nagyon jól megvoltunk. Erre most dobott, azzal az indokkal, hogy nem vagyok zsidó. Érti ezt valaki?
Figyelt kérdés
Már a kapcsolat elején is tudta rólam ezt...2014. szept. 2. 19:27
2/8 anonim válasza:
Gondolom a szülei miatt..... eleve kinek kéne egy zsidó o.O
3/8 anonim válasza:
A zsidok csak zsidokat vesznek el és meg mi diszkriminaljuk oket....
4/8 anonim válasza:
szerintem nem miattad agy miatta...szerintem a szulei,csaladja befolyasolta
5/8 A kérdező kommentje:
fordított helyzetet képzeljétek el: én lennék a gaz antiszemita náci, így meg ő csak a hagyományokat követi...
szép világot élünk
2014. szept. 2. 19:30
6/8 anonim válasza:
A Nőket nem érteni kell hanem megd*ni ! ;)
7/8 anonim válasza:
Egyenlők és egyenlőbbek.. kóseréknál már csak így megy.
8/8 anonim válasza:
Biztosan a családja beszélte le őt a gój fiúról :)
Ha rám hallgatsz örülsz neki, hogy így alakult...
Nekem is volt zsidó pasim, most így évekkel később már nem is értem magamat, sose jönnék vele össze újra..meg a többivel se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!