Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Együtt Jeruzsálemért?

Együtt Jeruzsálemért?

Figyelt kérdés

Miért van ilyen alapítvány Magyarországon?

Egyáltalán mi közünk nekünk más ország belügyeihez?

Kik fizetnek ennek az alapítványt.

Véleményem szerint minden alapítványt , szervezeteket amely idegen érdekeket segít , segélyez azt mindent be kell szüntetni.

2013. febr. 15. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Mert Magyarországon jogállam van, és akinek megvan a kellő fedezete ahhoz, hogy alapítványt alapítson akkor alapít. Vannak Magyarországon élő Izraeli zsidók és ő nekik már közük van a saját országuk belügyeihez, még ha jelenleg nem is ott tartózkodnak. Az alapítványt rengeteg ember támogathatja, mivel egy zsidókkal foglalkozó és tömörítő alapítvány, így a "nagy" bankos, kereskedő, spekuláns zsidók mint pl: Soros György, Rotschild, Rockefeller család is támogathatja őket.
2013. febr. 15. 14:16
 2/12 Vadkan01 ***** válasza:
72%

Megyünk elfoglalni a szent földet. Fegyverbe keresztesek, holnap a szaracénok vérében fürdünk! OFF

Egyébként nem tudtad, hogy az alapítványokból sok pénzt lehet szerezni?

2013. febr. 15. 14:17
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Sok pénzt nem lehet vele szerezni, csak rajta átmosni, de ez már a BTK büntetését vonja maga után, ugye?
2013. febr. 15. 14:24
 4/12 A kérdező kommentje:
És ez nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot?
2013. febr. 15. 14:27
 5/12 Vadkan01 ***** válasza:
így is úgy is pénz van benne, ugye fizetni kell az F-16-okat(benzin, bomba) és az építkezéseket, gondolom nem csak MO.-n van hasonló, de minden pénz kell erre nekik.
2013. febr. 15. 14:28
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

"Megyünk elfoglalni a szent földet."

Kinek kéne poros sivatag?:D

Ezt én sem értem kérdező! Nemhalottam még együtt Lengyelországért alapítványról. Sem Együtt Andorráért alapítványról. Vagy együtt Palesztináért. Megjegyzem ez utóbbi tényleg rászorulna a segítségre anyagilag.

2013. febr. 15. 14:30
 7/12 A kérdező kommentje:

Az Együtt 2014 párt támogatja ezt az alapítványt.

És a tüntetői izraeli zászlókkal meg sárga csillagokkal futkároztak Budapesten és kiabálták hogy "Szabad Jeruzsálemet"

Micsoda idióták.

Én sem kezdek itt rohangálni bajor meg skót zászlókkal hogy "hej független Skóciát , független Bajorországot"

2013. febr. 15. 14:33
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
De ha szeretnél, rohangálhatnál, és pontosan ugyanúgy nem szólhatna be érte senki, ahogy neked sincs erkölcsi alapod beszólni erre az alapítványra.
2013. febr. 15. 14:47
 9/12 anonim ***** válasza:
21%
Előző. De akkor az hogy van hogy, ha én szaladgálok magyar zászlóval, meg kiabálom hogy független Magyarországot, a saját országom földjén, akkor engem elvisznek mert antiszemita/rasszista/náci/fasiszta/magyarokodó/nyilas vagyok.
2013. febr. 15. 15:42
 10/12 anonim ***** válasza:
93%

Tételesen fel van sorolva, mely jelképekért visznek el. ( horogkereszt, vörös csillag, sarlókalapács, ilyenek...)

Nem értek egyet ezeknek a tiltásával sem, de hogy magyar zászlóért és alapvetően nem uszító propaganda skandálásáért nem fognak elvinni sehova, az biztos.

2013. febr. 15. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!