Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butaság amiatt szakitani, mert a srác akivel randiztam, pókokat tart otthon?
Ha még az lenne a vita tárgya hogy macskás vagy kutyás, azt mondom nem szakitóok, lehetne kompromisszumot kötni, de amikor meghallottam hogy ő pókot tart otthon, lepergett előttem az életem...
Nem hiszem hogy működne a dolog ilyen emberrel, az első adandó alkalommal agyontaposnám az undoritó "pókicáját"... Rettenetesen undoritó állatnak tartom és rettenetesen félek tőlük, mégis ki az a beteg állat aki pókot tart otthon??
Vagy túl reagálom és ez nem kéne hogy szakitóok legyen? Hát basszus belépni se mernék a lakásába az ilyennek, sőt, félve nyúlnék mondjuk a hátához, hátha ott mászik rajta a kis pókocskája azt neadjisten úgy hátbaverném hogy Kináig repülne xD
Nem elítélendő, főleg ha arachnofóbiás vagy. Én is közepesen annak számítok (bár én elviselem a kaszáspókot a nappali sarkában, de egy keresztest vagy darázspókot már nem. A lapostányér méretű pókoktól engem is kiráz a hideg. Lehet neki Muffet-el kellene összejönnie: [link]
Én kutyással nem jönnék össze, mert én a kutyáktól undorodom elég erősen, annak ellenére, hogy rendkívül okos és hasznos állatnak tartom őket, képen még cukik is, de élőben... nyálasak és ettől elkap a hányinger. Undorodom a nyáltól.
Inkább most szólj róla és szakíts, nehogy odajuss, mint ez a kérdező:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Egyébként megértelek. Én imádom az állatokat, tényleg bármit tolerálnék, akár futóférgeket is tarthatna - viszont iszonyatosan araknofóbiás vagyok, és ha akár egy kisebb pók is van a szobámban, KÉPTELEN vagyok aludni, kiver a víz, csak az jár a fejemben, hogy bármelyik pillanatban rámmászhat.
Szóval teljesen okés, ha előre megmondod, hogy ezt nem tudod tolerálni, és emiatt nem működne a kapcsoltotok hosszútávon, csak ne utólag hisztizz rajta, vagy ne kényszerítsd arra, hogy megváljon az állatától.
Én elég durván pókiszonyos vagyok, de soha nem nevezném undorítónak őket.
Gondolom nem szabadon tartja őket, tehát semmi veszélyt nem jelentenek rád. De ha ez neked nagy ügy, akkor hagyd a srácot, jobb lesz így neki is, legalább lesz esélye olyan lányt találni, aki ha nem is pókimádó, de tisztában van azzal hogy nem a pókokkal lesz párkapcsolatban, és a személye fogja érdekelni. Ha valakit értékelek emberként, az se érdekelne ha krokodilokat tart, csak tegye ezt felelősségteljesen.
Nem értek egyet hetes.
Igenis számit a háziállat tartás egy kapcsolatban pont azért amit fentebb irtak a többiek. Ha egyszer véletlenül kiszökik az az undormány, akkor én inkább kiugrok az ablakon.... Egyszerűen van amivel nem lehet együttélni, ez egy ilyen dolog. Én pl. macskás vagyok, nem szeretem a kutyákat, de abszolút nem zavar ha a párom kutyát tart, feltéve ha összeköltözéskor jöhet a macskám is. :) De a pók az más téma...
És ne akarjuk már ráhúzni mindenre a felszinességet, ez nem az ő belső értékeikről szól, illetve olyan szempontból de, hogy nagyon eltér a gondolkodásmódunk ha ő egy pókot tudatosan akar a házában tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!