Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Elköltöznék már otthonról...

Elköltöznék már otthonról nagyon, de nincs igazán pénzem, és suli mellett sem lehet azért sokat szakítani, mik a lehetőségeim?

Figyelt kérdés

21F- Budapest (egyetemista)

bármilyen tippet, segítséget szívesen fogadok :)

2017. ápr. 12. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nincs igazán pénzem.... akkor bírd még ki otthon
2017. ápr. 12. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha be tudsz jutni kollégiumba, akkor azt megpróbálhatod (ha iskolába jársz). Ha annyi pénzed van, hogy lakótársakkal tudnátok bérelni egy lakást, az is járható -- bár az nem tudom, mennyivel jobb, mint otthon lakni.
2017. ápr. 12. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Esetleg pofa be és menetelj.
2017. ápr. 12. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Keress munkát, az egyetemet meg cseréld fizetős sulira
2017. ápr. 13. 06:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Így semmi.

Ha átjelentkezel levelezősre és elmész fő állásban dolgozni akkor el tudsz költözni. Csak nem tudom mi a francnak akarsz kereskedelmis lenni húsz fillérért, vagy Mekiben rohadni ha egyszer nem muszáj. (ez a két munka lehetőséged van érettségivel, ne álmodj nettó 105-nél többről, csak ha Meki vagy) Nem is beszélve arról, hogy levelezősként nagyon nehéz időt találni a tanulásra, főleg hogy ügye az anyagot se adják le, még annyira se mint nappalin.

Maradj még egy kicsit a fenekeden. Várd meg legalább az utolsó évedet.

Én kényszerből vagyok fizetős levelezőn, teljes állásban melóban, saját háztartásban. Sűrűn azt se tudom hol vagyok, annyi dolgom lenne. Ember legyen a talpán aki egy 60+ órás munka héten le tud ülni pszicho szigorlatot kidolgozni. Meg a meló helyednek ügye nem célja, hogy elvégezd a sulit, szóval nem fog közreműködni benne. :D

2017. ápr. 14. 10:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó nagyon el vagy tévedve... munkaerő hiány van mindenhol... komoly cégek versengve kapkodnak még a 8osztályosok után is, nem, hogy az érettségizettekért...

10elvégzett osztályom van, szigetszentmiklóson vagyok a lidl raktárban 200felett kapok kézhez... és folyamatosan keresik az embereket...

Egyáltalán nem csak mekizni van lehetőség...

2017. ápr. 14. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg pár haverral összeálltok és közösen béreltek kecót...

Vagy elkezdesz prostiskodni és abból tartod fent a lakást... biztos buzulásból is meg lehet élni Bp-n

2017. ápr. 14. 10:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Magyarországon egy család legfőbb vagyona az ingatlan.

Amikor kirepülnek a gyerekek, a szülők kisebb ingatlanba mennek, mert ugye a gyereknek már nem kell hely benne, és a különbözetet a gyerekeik ingatlanához adják oda.

De szerintem kényelmesebb úgy elvégezni az iskolát, hogy nem kell magadat ellátni, hanem segítenek otthon. Az elköltözés projekt meg jöhet 1-2 év múlva.

2017. ápr. 23. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!