Elköltöznék már otthonról nagyon, de nincs igazán pénzem, és suli mellett sem lehet azért sokat szakítani, mik a lehetőségeim?
21F- Budapest (egyetemista)
bármilyen tippet, segítséget szívesen fogadok :)
Így semmi.
Ha átjelentkezel levelezősre és elmész fő állásban dolgozni akkor el tudsz költözni. Csak nem tudom mi a francnak akarsz kereskedelmis lenni húsz fillérért, vagy Mekiben rohadni ha egyszer nem muszáj. (ez a két munka lehetőséged van érettségivel, ne álmodj nettó 105-nél többről, csak ha Meki vagy) Nem is beszélve arról, hogy levelezősként nagyon nehéz időt találni a tanulásra, főleg hogy ügye az anyagot se adják le, még annyira se mint nappalin.
Maradj még egy kicsit a fenekeden. Várd meg legalább az utolsó évedet.
Én kényszerből vagyok fizetős levelezőn, teljes állásban melóban, saját háztartásban. Sűrűn azt se tudom hol vagyok, annyi dolgom lenne. Ember legyen a talpán aki egy 60+ órás munka héten le tud ülni pszicho szigorlatot kidolgozni. Meg a meló helyednek ügye nem célja, hogy elvégezd a sulit, szóval nem fog közreműködni benne. :D
Utolsó nagyon el vagy tévedve... munkaerő hiány van mindenhol... komoly cégek versengve kapkodnak még a 8osztályosok után is, nem, hogy az érettségizettekért...
10elvégzett osztályom van, szigetszentmiklóson vagyok a lidl raktárban 200felett kapok kézhez... és folyamatosan keresik az embereket...
Egyáltalán nem csak mekizni van lehetőség...
Egyébként meg pár haverral összeálltok és közösen béreltek kecót...
Vagy elkezdesz prostiskodni és abból tartod fent a lakást... biztos buzulásból is meg lehet élni Bp-n
Magyarországon egy család legfőbb vagyona az ingatlan.
Amikor kirepülnek a gyerekek, a szülők kisebb ingatlanba mennek, mert ugye a gyereknek már nem kell hely benne, és a különbözetet a gyerekeik ingatlanához adják oda.
De szerintem kényelmesebb úgy elvégezni az iskolát, hogy nem kell magadat ellátni, hanem segítenek otthon. Az elköltözés projekt meg jöhet 1-2 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!