Meg lehet szakítani a kapcsolatot a családommal bűntudat nélkül?
Sziasztok.
23 éves lány vagyok. Családom sokszor hibáztat engem olyanokért amikben egyáltalán nem voltam benne. Anyám néha csak úgy nem szól hozzám, mérges tekintetével lézeng a lakásban és dühöng meg magában beszél, előtte persze semmi előjel, mintha kicserélték volna. Lehet, hogy munkában volt valami de akkor sem értem, hogy miért vesz levegőnek néha. Van amikor harmadik személyben beszél hozzám amikor mérges. Nagyim is mostanában kikelt magából, nagyot hall szegény és csak úgy érti meg néha amit mondunk, ha kiabálunk kicsit hangosabban de erre "miért kiabálsz velem?Miért veszekszel?" Pedig csak hangosabban beszélek és nem veszekedtem vele. Rokonom is mostanában engem hibáztat olyanokért amikért ők a hibásak. Ilyenkor olyan lekezelően beszél velem. Vannak boldog napok is de ezeket amikor ilyenek nagyon nem bírom és évek óta megy. Anyám sokszor hisztérikus rohamot kap mikor ideges, lever cuccokat, káromkodik, fejét fogja és néha elmegy innen kis időre...Úgy érzem magam mint egy cseléd akit utálnak. Szeretném megszakítani mindenkivel a kapcsolatomat, nem érdekel ha hiányozni fogok nekik, nem érdekel ha szomorúak lesznek emiatt. Ki akarok szakadni ebből a mutogatásból. Rokonommal tartanám a kapcsolatot, de ő is már kezd ilyen lenni. Hogy kezdhetnék új életet teljesen egyedül? Sokszor már sírógörcsöt kapok attól amik itthon mennek. Csak olyan írjon légyszi aki tényleg tudna segíteni vagy akár értelmes választ adni! 23L
Meg írjak nekik valamit,hogy ne várjanak vagy ilyesmi?
Mobilszám csere?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!