Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam vele a randimat? Valószínűleg ezért majd nem akar a csaj újra látni? :D Bővebben lent!
Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Randiztam háromszor egy lánnyal. A negyedik randin tőle kérdeztem, hova szeretne menni. Mondta menjünk el moziba. Hát nem lelkesedtem az ötletért, nem nagyon szeretek mozira pénzt kiadni, de nem ez volt a legnagyobb bajom. Ismerem magam eléggé. Egy félelmetesebb filmet néztünk meg, pont a leghátsó sorba ültünk, hogy tudjon bújni ha fél...Ez volt a tervem:D...De nem számoltam vele, hogy tényleg előfordulhat, hogy ugyan az lesz mint múltkor, amikor moziban voltam. Tudtam, éreztem hogy nem kell bemenni. Még a reklámblokk alatt sikeresen bealudtam.A csajnak egyszer sikerült felkeltenie, aztán utána egy 20 perccel megint nyomtam a szunyát. Amikor vége lett felkeltem, és nem valami szépen nézett rám...Na most, ha kényelmetlen székek lennének a moziban, akkor nem aludnék el...Viszont azóta nem jelentkezik a lány...Lehet ezzel elszúrtam mindent?2010. aug. 21. 21:52
71/84 anonim válasza:
Feltételezem azért nem bánod, ha meghallja :D
72/84 A kérdező kommentje:
Tök édesen mondja:D
Bár nem vagyok vele sokat, de olyan élvezem...
Amikor mondja tudom, hogy csak tőlem tanulhatta:P
2010. aug. 22. 00:08
73/84 anonim válasza:
Inkább tanítsd meg olvasni meg írni, legalább a suli könnyebben indul neki és az azért mégiscsak hasznosabb tudomány :D
74/84 A kérdező kommentje:
De azokat én nem tudok!:(
Na jó, de:D...
De mostmár jóra fogom tanítani...Megígérem:D
2010. aug. 22. 00:11
75/84 anonim válasza:
Helyes :D Azért a megszeghetetlen esküt nem kell letenned :D
76/84 A kérdező kommentje:
Nem is akarom:P:D
2010. aug. 22. 00:14
79/84 A kérdező kommentje:
Nem, Harry Pottert nem olvasok:P
Én szobába vagyok...Szerintem ő is...Szóval már nem kell menni:P:D
2010. aug. 22. 10:18
80/84 anonim válasza:
Szerintem tök aranyos lehettél:D Bolond ha ilyenér megharagszik..Én tuti nevettem volna egyet meg meghívtalak volna aludni magamhoz:D ha ilyenhülye ne foglalkozz vele szerintem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!