Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elrontottam vele a randimat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam vele a randimat? Valószínűleg ezért majd nem akar a csaj újra látni? :D Bővebben lent!

Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Randiztam háromszor egy lánnyal. A negyedik randin tőle kérdeztem, hova szeretne menni. Mondta menjünk el moziba. Hát nem lelkesedtem az ötletért, nem nagyon szeretek mozira pénzt kiadni, de nem ez volt a legnagyobb bajom. Ismerem magam eléggé. Egy félelmetesebb filmet néztünk meg, pont a leghátsó sorba ültünk, hogy tudjon bújni ha fél...Ez volt a tervem:D...De nem számoltam vele, hogy tényleg előfordulhat, hogy ugyan az lesz mint múltkor, amikor moziban voltam. Tudtam, éreztem hogy nem kell bemenni. Még a reklámblokk alatt sikeresen bealudtam.A csajnak egyszer sikerült felkeltenie, aztán utána egy 20 perccel megint nyomtam a szunyát. Amikor vége lett felkeltem, és nem valami szépen nézett rám...Na most, ha kényelmetlen székek lennének a moziban, akkor nem aludnék el...Viszont azóta nem jelentkezik a lány...Lehet ezzel elszúrtam mindent?
2010. aug. 21. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 A kérdező kommentje:
Tatabánya mellett lakom..:P
2010. aug. 21. 22:56
 32/84 anonim ***** válasza:
Vége lett a kapcsolatodnak, mert szerettél bulizni? Egyetemista vagy? Mert akkor szeptembertől ne hagyd ki, hidd el meg fog tetszeni újra. Gondolom, hogy most azért negatív élménnyel kapcsolódik össze, de nem kell lemondanod valamiről, csak mert nem úgy alakult, ahogyan eltervezted :)
2010. aug. 21. 22:57
 33/84 A kérdező kommentje:
Már dolgozom, nem tanulok...Viszont a barátnőm mellett tényleg rengeteget buliztam, leginkább nélküle, és ez vezetett arra hogy vége lett...Nem bízott bennem, pedig hűséges voltam...Csak mint a vége fele kiderült, ő már kevésbé...:)
2010. aug. 21. 22:59
 34/84 anonim ***** válasza:
Na így már más. Egyébként én sem csípem az együtt bulizásokat, valahogy az olyan, nem tudom. Tudom, hogy én vagyok a hülye, de áhh, akkor is jobb egyedül menni :D
2010. aug. 21. 23:00
 35/84 A kérdező kommentje:

Jobb, csak más ne jusson a sorsomra:D

Ezt is én szívtam meg:P...

De már annyira nem számít, kihevertem...

Fogjuk rá:D

2010. aug. 21. 23:02
 36/84 anonim ***** válasza:
Nézd, ha dolgozol úgy könnyebb, gondolom lefoglal a munkád és nem gondolsz annyit rá, de az sem jó, ha nem kapcsolódsz ki vagy ha valaki más kegyeit választod ilyen gyorsan :) Én a helyedben buliznék :)
2010. aug. 21. 23:03
 37/84 A kérdező kommentje:

Hát itt falun maximum kocsma van...

Tatabánya meg...Tatabánya:D...

Pestre meg, mivel már nagyjából elszoktam, nem nagyon van kedvem felmenni...

No meg vezetnék, ott még inni se tudnék:P

2010. aug. 21. 23:05
 38/84 anonim ***** válasza:
Pesten tanultál? Csak van ott ismerősöd, akinél alhatsz és menj vonattal :) Én is mindig kocsival megyek bulizni, nem szeretek inni társaságban :D
2010. aug. 21. 23:06
 39/84 A kérdező kommentje:

Esztergomban tanultam...

Meg Tatabányán...Pesten nincs sok ismerősöm, max 1-2, de nem nagyon vagyunk olyan jó viszonyban:D

2010. aug. 21. 23:08
 40/84 anonim ***** válasza:
Akkor fizesd be magad egy buli utáni mozira :D
2010. aug. 21. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!