Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam vele a randimat? Valószínűleg ezért majd nem akar a csaj újra látni? :D Bővebben lent!
Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Randiztam háromszor egy lánnyal. A negyedik randin tőle kérdeztem, hova szeretne menni. Mondta menjünk el moziba. Hát nem lelkesedtem az ötletért, nem nagyon szeretek mozira pénzt kiadni, de nem ez volt a legnagyobb bajom. Ismerem magam eléggé. Egy félelmetesebb filmet néztünk meg, pont a leghátsó sorba ültünk, hogy tudjon bújni ha fél...Ez volt a tervem:D...De nem számoltam vele, hogy tényleg előfordulhat, hogy ugyan az lesz mint múltkor, amikor moziban voltam. Tudtam, éreztem hogy nem kell bemenni. Még a reklámblokk alatt sikeresen bealudtam.A csajnak egyszer sikerült felkeltenie, aztán utána egy 20 perccel megint nyomtam a szunyát. Amikor vége lett felkeltem, és nem valami szépen nézett rám...Na most, ha kényelmetlen székek lennének a moziban, akkor nem aludnék el...Viszont azóta nem jelentkezik a lány...Lehet ezzel elszúrtam mindent?2010. aug. 21. 21:52
21/84 A kérdező kommentje:
Nem beszélek álmomban:P
2010. aug. 21. 22:43
22/84 anonim válasza:
:DDD Mekkora poén lett volna :DDDD
Egyébként az eszedbe sem jutott, hogy tényleg nem ér rá? Kérj egy másik időpontot tőle :)
23/84 A kérdező kommentje:
Majdnem minden napon végigmentem:D
És holnap? És holnapután? És azután? Meg azután?:D
Minden napra azt mondta hogy nem tudom, de nem hiszem hogy ráérek:D
Hát ha nem akkor nem:P
2010. aug. 21. 22:47
24/84 anonim válasza:
Hmm, hát akkor szerintem tényleg buktad. Lapozd fel öreg a telefonkönyvet és keress másik lányt :D őt valamivel nagyon megsértetted.
25/84 A kérdező kommentje:
Lehet nem is olyan nagy probléma:D
Igazából...Nem rég lett volna egy 4 éves kapcsolatomnak...
Őt meg régebbről ismertem, csak a flegmasága végett nem kedveltem...Szakítás után meg pont jó volt hogy elhívjam...Első két randin szimpi is volt...harmadikon már annyira nem, negyediken meg én nem neki:P
2010. aug. 21. 22:50
26/84 anonim válasza:
Szóval felejteni akartad a barátnődet ezért elhívtál randira egy lányt, akit nem is kedvelsz. Istenem.. Ez esetben nem hiszem, hogy aggódnod kell, úgysem lett volna hosszú kapcsolat,ha barátként sem jöttök ki jól egymással. :)
27/84 A kérdező kommentje:
Nem éppen felejtés végett...
Az lezárt ügy...örökre:D
Csak tetszett a lány, ne lenne olyan flegma:D
Akkor talán tepernék:P
2010. aug. 21. 22:53
28/84 anonim válasza:
Hiába lezárt ügy, azért még mindig gondolsz rá, mert említetted is. Hidd el nekem, hogy ilyenkor nem jó dolog a kapcsolatkeresés. Gondolom azért annyira nem régen történt a dolog. Miért nem bulizol inkább és szórakozod ki magad egy új kapcsolat előtt? Vagy nem szeretsz bulizni?
29/84 anonim válasza:
Haver te mekkora egy arc vagy. Hova valósi vagy?
30/84 A kérdező kommentje:
Nem-e? Azért lett vége a kapcsolatomnak...Igazából, csak akkor szerettem még menni, most hogy vége, már annyira nem hiányoznak a party-k...Na igen, fordítva kellett volna...
2010. aug. 21. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!