Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam vele a randimat? Valószínűleg ezért majd nem
akar a csaj újra látni? :D Bővebben lent!
Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Randiztam háromszor egy lánnyal. A negyedik randin tőle kérdeztem, hova szeretne menni. Mondta menjünk el moziba. Hát nem lelkesedtem az ötletért, nem nagyon szeretek mozira pénzt kiadni, de nem ez volt a legnagyobb bajom. Ismerem magam eléggé. Egy félelmetesebb filmet néztünk meg, pont a leghátsó sorba ültünk, hogy tudjon bújni ha fél...Ez volt a tervem:D...De nem számoltam vele, hogy tényleg előfordulhat, hogy ugyan az lesz mint múltkor, amikor moziban voltam. Tudtam, éreztem hogy nem kell bemenni. Még a reklámblokk alatt sikeresen bealudtam.A csajnak egyszer sikerült felkeltenie, aztán utána egy 20 perccel megint nyomtam a szunyát. Amikor vége lett felkeltem, és nem valami szépen nézett rám...Na most, ha kényelmetlen székek lennének a moziban, akkor nem aludnék el...Viszont azóta nem jelentkezik a lány...Lehet ezzel elszúrtam mindent?
Szerintem sem jelent semmit, főleg hogy tanultam az alvás folyamatát. Súlyos esetekben tényleg jelenthet valamit, de ezek random képek, nem hinném, hogy lenne összefüggés, csak sosem bírom ki, hogy ne nézzem meg az álomfejtést :D
Kiskoromban én is ettem a szappanból.:D
2010. aug. 21. 23:46
62/84 A kérdező kommentje:
Na, akkor nem voltam egyedül agyhalott:D(Bocsi)..
Viszont nekem a mosópor csemege volt...Esküszöm ízlett, csak anyámék megunták hogy mindig vihetnek gyomormosásra, ezért elzárták előlem.:(
2010. aug. 21. 23:48
63/84 anonim válasza:
:DDD Szegény anyukádék :DDD Egyébként minden gyerek csinál ilyesmit, nyugi, ettől nem vagy hülye :D A babák és kisgyerekek elég érdeklődőek. Keresztlányomat az érdekli mekkora patáliát tud csapni hisztivel, és komolyan. Múltkor annyira megijedtem, földhöz vágta magát, és akkor odamentem megkérdezni, hogy hobbiból vágod magad földhöz rendszeresen? Erre kiröhögött, hogy mindjárt megint földhöz vágja magát. A legaranyosabb az volt, amikor 4 évesen minden második szava a köcsög és a hülye volt :D
2010. aug. 21. 23:51
64/84 A kérdező kommentje:
Öcsémnek is azok voltak az első szavai:D
Bár őt ritkán látom, láttam, de apám szerint(újranősült), az én hatásomra:D
Kicsit azért büszke vagyok, de tudom, nem kéne:D
2010. aug. 21. 23:53
65/84 anonim válasza:
Hát keresztlányom egy meséből vette, illetve a szülei azt hitték mesét néz, de igazából a narancs és tetves és dugót nézte fülessel, gondolom neked nem kell bemutatnom mi az. A szülők csak annyit láttak, hogy "nézd milyen aranyosan nézi a mesét", az átszinkronizált hangot nem hallották :D
2010. aug. 21. 23:55
66/84 A kérdező kommentje:
Hát nem:D..De hát...a gyereken igen könnyen tanulok...
Főleg ha csúnya, és tiltott szavakról van szó:D
Öcsém öt éves, és a sunáznám, az egyik kedvenc szava manapság:D
2010. aug. 21. 23:58
67/84 anonim válasza:
Az én keresztlányom 7 éves, le tudták végül szoktatni a csúnya beszédről, dehát mire rájöttek, hogy mi a módszere már angolul is káromkodott. Hiába mondták, hogy nem szabad és egyebek, semmi nem hatott, és egyszer amikor azt mondta az apukájának, hogy hülye köcsög vagy apu, akkor visszamondta neki, hogy te vagy a hülye köcsög kislányom :D Akkor megsértődött, hogy ő nem az, és azóta nem káromkodott :D
2010. aug. 22. 00:00
68/84 A kérdező kommentje:
Na, akkor meg van hogyan lehet leszoktatni a gyereket:D
Mondjuk én öcsémet inkább még sok szépre tanítom(akaratlanul általában) de majd elmondom apámnak, hogyan szoktassa le:D
2010. aug. 22. 00:02
69/84 anonim válasza:
Jajj ne tanítsd :D Ezzel fog dicsekedni az óvodában, aztán azt hiszik otthon mindenki káromkodik :D A kicsik agya olyan mint a szivacs,mindent megjegyeznek, szóval ne nagyon káromkodj előtte :D Képesek random káromkodásokat összepakolni egymás mellé, na azon betegre tudom röhögni magam :D
2010. aug. 22. 00:04
70/84 A kérdező kommentje:
Hát nem akarom én rosszra tanítani:D
Csak valahogy mindent meghall, amikor én csúnyát szólok:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!