Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mutassam meg egy srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mutassam meg egy srácnak h tetszik nekem?

Figyelt kérdés
én eléggé félénk vagyok és eddig egy srác se tetszett, de ő más! Sokat van velem a körülettem lévő lányoknak nagyon tetszik és hajtanak rá de ő nem foglalkozik velük, hanem velem szokott beszélni de ha én beszélek vele sose tudok mondani semmi értelmeset...de akkor is velem van! A lányok mind mondták neki h bejön nekik de ő nem foglalkozik velük! én még a legjobb barátnőmnek se mondtam el h tetszik...nem szeretném ha viszont hallanám valamelyik másik lánytól h mit mondtam...mit tegyek?
2010. aug. 21. 21:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
17 éves és én is az vagyok! ha ti mondjátok lesmárolom...
2010. aug. 21. 22:07
 12/15 rohamkolbász válasza:

nem feltétlen kell lesmárolni, mert nem biztos hogy örülni fog neki, lehet megijjed...

sztem próbálkozz apró dolgokkal, hogy legalább motoszkáljon benne vmi és ne érje váratlanul egy csók.

Kellemetlen ha egy csaj lesmárol és te igazán nem tudod hogy mit akarsz.... tapasztalat

2010. aug. 22. 16:49
 13/15 anonim válasza:
Szerintem épp az, hogy tetszik neki ez a tartás benned és az, hogy látja, hogy kicsit zavarban vagy amikor a közeledbe van.Gondolj arra, hogy csak barátkozni akar veled és akkor talán nyitottabb leszel
2010. aug. 24. 11:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak vigyázz mert az arcod elöbb vagy utobb elárul ..Probálj meg úgy beszélni vele hogy a szemébe nézzel határozott legyél.Le kell gyöznöd a félelmedet ha megakarod szerezni.Ne várj arra hogy ő lépjen adj neki jelet hogy tudja hogy bejön neked.Mert lehet ő azthiszi hogy te azért nem közeledsz mint a töbi csaj mert nem tetszik és ezért ő se mer lépni nehogy még barátság se legyen.Ha beszélget veled ez az ő részéről már haladás.Szemez vele és hátha észreveszi meg egy két vic se árt probálj meg kitérni rá finoman nehogy man úgy tünyön te szeded fel öt de valahogy lépni kell!!!Sok szerencsét:)
2010. aug. 24. 13:31
 15/15 A kérdező kommentje:
oké! am ma beszéltünk és búcsúból kaptam tőle egy puszit! köszi a tippeket:D
2010. aug. 25. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!