Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen a jó önbizalom, kisugár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó önbizalom, kisugárzás?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy nehéz eltalálni, hogy pl egy adott személy mennyire van külsőben hasonló “szinten” mint én vagy mikor leszek túl egoista vagy épp önbizalomhiányos.

Illetve hogy mi az a kisugárzás ami megfog? Miben nyílvánul ez meg?

Férfiak és nők válasza is érdekel

2021. ápr. 14. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Aki magabiztos, annak már a testtartásáról és a mozdulatairól is sugárzik. Egyenes hát, nem tördeli a kezeit, hangosan beszél, nem motyog. Tisztában van magával, a jó és rossz oldalával is, de elfogadja ezt, nem szégyenl semmit, viszont nem is kérkedik.
2021. ápr. 15. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Hűha! Én nem igy írnám le magam😀 31/F
2021. ápr. 28. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első tökéletesen leírta. Még hozzátenném, hogy mosolyog. :)
2021. ápr. 28. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:

1est javítanám ha nem gond: normál hangerővel beszél, a kiabálós stilus is önbizalomhiány jele kb annyi hogy jelzi hogy itt vagyok....

Kérdező példa!

17 éves voltam nagyinál nyaraltam falusi discoban tetszett egy lány ő is ott nyaralt sőt mar délutántól fűztem, papír forma szerint én voltam a jobb pasi csak ép önbizalomhiányos. Volt ott egy nagydumás falusi r srác. Lányról ledumálta a bugyit egy romos házban meg...ta.

2021. ápr. 29. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Tehát akkor nagydumás volt és normál hangerővel beszélt?
2021. ápr. 29. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!