Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz miszerint a kisugárzás és önbizalom többet ér mint a kinézet?

Figyelt kérdés

Egészen márciusig pörgött az edzés, odafigyeltem az étkezésre, sikerült is már egy egész jó fizikumot összerakni, aztán eléggé elengedtem magam.

Jelenleg kicsivel több mint 100 kiló vagyok, nyilván nem estem össze ennyi idő alatt teljesen, de pl a hasam meg a hurkaim már egész "szépek" :D

Ez nekem tökre csökkenti a magabiztosságom hogy felkaptam 10 kiló zsírt kb... így valahogy ismerkedni sem merek.

Az mennyire igaz a való életben, hogy ha tegyük fel elő tudom adni mennyire jól érzem magam a bőrömben akkor nem feltétlen akad fent a másik a plusz súlyon?

2020. júl. 12. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert enélkül egy jó külső is csak szánalmas. De azért ha nincs mögötte egy normális megjelenés, az is komikus.
2020. júl. 12. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Nálam szóba se jöhetnél. Főleg azért, mert nem életvitelszerű amit csinálsz! Ha nem jársz kondiba, akkor elhízol, mint egy disznó?

Ha valaki életvitelszerűen sportol és odafigyel az alakjára, étkezésére akkor ő soha nem engedi el magát, otthon is lehet edzeni, le lehet menni futni és megválogatja, hogy mit eszik.

Nálam külső + belső alkot egy kerek egészet. Nem elég, hogy el tudd adni magad, ahhoz fontos számomra, hogy jó legyen a külsőd is.

2020. júl. 12. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azok az emberek akik a külsőjükre pozitív visszajelzéseket kapnak, hogy jóképű szép csinos, szexi, azoknak az önbizalmuk is nagyobb.
2020. júl. 12. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Meglátásom szerint igen
2020. júl. 12. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, részemről legalábbis.

De ha te így rosszul érzed magad, akkor úgy sem lesz olyan a kisugárzásod.

22/N

2020. júl. 12. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyengébb külsőn rengeteget tud dobni az önbizalom, a megfelelő, megnyerő kisugárzás. Viszont csak magukban semmit sem érnek. Pontosabban az önbizalommal nem mész semmire egy megnyerő kisugárzás nélkül.
2020. júl. 12. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy férfit, igazából apám lehetne, egyáltalán nem mondanám jóképűnek, nincs szép arca vagy ilyesmi, korából fakadóan van egy kis pocak is, de egyáltalán nem kövér. Na mindegy szóval, nem egy szép ember, de amikor megjelenik valahol és meglátom, hát bakker, nekem megremeg a lábam. Aztán ha rám is mosolyog vagy beszélgetni kezdünk, nagyon össze kell szednem magam, hogy észnél legyek. Nem tudom mi ez, sosem kezdenék vele, nős, én meg férjnél vagyok, de valami elképesztő kisugárzása van, és ez megszépíti a külsejét is. Vannak ilyenek.
2020. júl. 12. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Önbizalom az a vicc egy elhízott férfinél. 100 kg akkor is sok lenne ha jó az izomarány.
2020. júl. 13. 07:00
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nyilván számít a kinézet, ezt senki nem vitatja. Tegyük fel, egy nagyon fullos nőt/férfit elhívnak valahová, ám ennek az embernek semmi önbizalma nincs. Végigvihogja meg szégyenlősen pislogja a randit, nem mer megnyilni, közeledni, ha össze is jönnek, a komplexusaival nagyon hamar vagy tönkreteszi a kapcsolatot vagy az őrületbe kergeti a párját.

Vagy egy átlagosabb, vagy kevésbé szép, ám egészséges önbizalommal rendelkező ember kerül kapcsolatba, aki tudja egészségesen kommunikálni az igényeit. Hát szerintem hosszú távon mindenképp a második a nyerő.

2020. júl. 13. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!