Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz miszerint a kisugárzás és önbizalom többet ér mint a kinézet?
Egészen márciusig pörgött az edzés, odafigyeltem az étkezésre, sikerült is már egy egész jó fizikumot összerakni, aztán eléggé elengedtem magam.
Jelenleg kicsivel több mint 100 kiló vagyok, nyilván nem estem össze ennyi idő alatt teljesen, de pl a hasam meg a hurkaim már egész "szépek" :D
Ez nekem tökre csökkenti a magabiztosságom hogy felkaptam 10 kiló zsírt kb... így valahogy ismerkedni sem merek.
Az mennyire igaz a való életben, hogy ha tegyük fel elő tudom adni mennyire jól érzem magam a bőrömben akkor nem feltétlen akad fent a másik a plusz súlyon?

Nálam szóba se jöhetnél. Főleg azért, mert nem életvitelszerű amit csinálsz! Ha nem jársz kondiba, akkor elhízol, mint egy disznó?
Ha valaki életvitelszerűen sportol és odafigyel az alakjára, étkezésére akkor ő soha nem engedi el magát, otthon is lehet edzeni, le lehet menni futni és megválogatja, hogy mit eszik.
Nálam külső + belső alkot egy kerek egészet. Nem elég, hogy el tudd adni magad, ahhoz fontos számomra, hogy jó legyen a külsőd is.

Igen, részemről legalábbis.
De ha te így rosszul érzed magad, akkor úgy sem lesz olyan a kisugárzásod.
22/N

Nyilván számít a kinézet, ezt senki nem vitatja. Tegyük fel, egy nagyon fullos nőt/férfit elhívnak valahová, ám ennek az embernek semmi önbizalma nincs. Végigvihogja meg szégyenlősen pislogja a randit, nem mer megnyilni, közeledni, ha össze is jönnek, a komplexusaival nagyon hamar vagy tönkreteszi a kapcsolatot vagy az őrületbe kergeti a párját.
Vagy egy átlagosabb, vagy kevésbé szép, ám egészséges önbizalommal rendelkező ember kerül kapcsolatba, aki tudja egészségesen kommunikálni az igényeit. Hát szerintem hosszú távon mindenképp a második a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!