Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők hogyan viselnétek,h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők hogyan viselnétek,ha az udvarlódról kiderülne hogy alkalmi kapcsolata volt a húgoddal?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal társkeresőn.

Találkoztunk néhányszor volt is már vele egy kis "maszatolás".

Valamiért ránéztem az ő Facebook profiljára.És így a neve a képei a húgával.Akkor még nem is ismertem őt.

Rájöttem,hogy 2 évvel ezelőtt a húgával néhányszor összejártunk.

De az nem jelentett egyikünknek se semmit csak szex volt.

Szóval nem szeretném emiatt elveszteni.Nagyon jól érzem magam vele.

2021. ápr. 13. 21:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkora tabu hogy normális ember nem nyeli ezt le.

A Barátok köztben elmegy, életben nem. Ez olyan, amit nem tudtál kivédeni, ezt dobta az élet. Nem látunk a jövőbe, nem lehet az ilyen helyzeteket előre látni. Annak az egynek örülj, hogy viszonylag hamar kiderült.

2021. ápr. 14. 18:27
 22/27 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy leírtad.

Jól tetted, hogy elmondtad neki. Bátor tett volt.

Ő meg ha megemészti, lenyugszik, hátha "megbocsát", s folytathatjátok ott, ahol abbahagytátok.

Mielőtt megismerted a nővérét az előtt történt. Előfordul az ilyen.

Akkor mondhatná, hogy undorodik tőletek, ha aközben történt volna az incidens, mikor ti epp kavartatok... szóval ez erős volt tőle, nem épp intelligens hozzaallas, düh ide vagy oda...

Ne érezd magad rosszul, Te nem tettel semmi rosszat!

2021. ápr. 14. 21:00
 23/27 anonim ***** válasza:
43%
Igazából ezt jobb lett volna szex előtt elmondani. Mert így az eufória után szerintem sok emberben nagyot ütne ez az infó.
2021. ápr. 14. 21:10
 24/27 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem kamu! De ha mégsem, akkor én nem mondtam volna el! Mert a huga biztosan nem fecsegi el, úriember nem fecseg, tehát nem lett volna esélye megtudni!
2021. ápr. 20. 20:11
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szerencsétlen helyzet a részedről, mert nem direkt csináltad, de én nem tudnám azt elviselni, hogy a testvéremmel kukisógornők legyünk, a gondolatától is hányok.
2021. júl. 15. 13:41
 26/27 anonim ***** válasza:

Meg kell válogatni kibe mártod bele🤷🏻‍♀️ Hogy ne járj így....

most gondolj bele:. egy családi vacsoránál ott van mindenki, tegyük fel van valami kisebb hiba/vita a hugica meg elszólja magát hogy vele is voltál már..... vagy köztetek van vita, hugica meg beszól igazából.... nem is olyan nagy szám, hidd el én tudom😂 vagy valami ilyesmi... (megtörtént eset)

2021. júl. 18. 17:52
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás lenne belőle nálam tuti.
2021. júl. 19. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!