Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők hogyan viselnétek,h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők hogyan viselnétek,ha az udvarlódról kiderülne hogy alkalmi kapcsolata volt a húgoddal?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal társkeresőn.

Találkoztunk néhányszor volt is már vele egy kis "maszatolás".

Valamiért ránéztem az ő Facebook profiljára.És így a neve a képei a húgával.Akkor még nem is ismertem őt.

Rájöttem,hogy 2 évvel ezelőtt a húgával néhányszor összejártunk.

De az nem jelentett egyikünknek se semmit csak szex volt.

Szóval nem szeretném emiatt elveszteni.Nagyon jól érzem magam vele.

2021. ápr. 13. 21:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
38%
Van haverom aki megdugta a legjobb haverja húgát, és még él, szóval lehet túléled.
2021. ápr. 13. 21:30
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

aki maszatolgat, meg szexelni jár össze lányokkal.. az vállalja a tettei következményét.

Örülj, hogy csak ezt kell közölni és nem azt, hogy van tőle egy gyereked is.

2021. ápr. 13. 21:38
 13/27 A kérdező kommentje:

Furán és inkább rosszul érzem magamat

2 éve egy hosszú fájdalmas szakítás után egy buliban találkoztam a húgával

Egyértelmű volt,hogy mindketten csak azt akarjuk.

Ha elmondanám neki,hogy 2 éve volt alkalmi kapcsolatom azt megbocsátaná,de ha azt mondom hogy a húga volt az.Soha nemfogja ezt elfelejteni.

Lelkiismeret furdalásom van pedig nem csaltam meg.

2021. ápr. 13. 21:53
 14/27 anonim ***** válasza:
92%
Azért mert elhallgatod ezt, minél tovább húzod annál szarabb lesz.
2021. ápr. 13. 21:58
 15/27 anonim ***** válasza:
80%
Kínos.
2021. ápr. 13. 22:34
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ird le légyszi a reakcióját.

Kitartást!!

2021. ápr. 14. 00:08
 17/27 A kérdező kommentje:

Egy jó tanács a jövőre nézve,ne feküdjetek le annak a lánynak a húgával aki tetszik nektek.

Átmentem hozzá ma reggel,elég lenge öltözetben fogadott.Eléggé össze is gabalyodtunk.

Ezek után kávézgatásor vettem egy mély lélegzetet elmondtam neki az egészet.

Kiakadt,kiabált,hozzám vágta a papucsát,azt mondta hogy undorodik tőlem és a húgától is,hogy többet nem akar engem látni.

2021. ápr. 14. 10:43
 18/27 anonim ***** válasza:
95%

Meglepődnék, mert nincs húgom. :D

Amúgy mindenféle alkalmi dugás kizáró ok nálam.

2021. ápr. 14. 10:55
 19/27 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy ez érdekes, mivel ez előtte történt, és nem is tudtad, amint megtudtad szinte egyből elmondtad, és ugyan az az ember voltál amikor összejöttetek mint most, mivel a sztori előtte történt, szóval ez a viselkedés is izé. Mondjuk szép kis család lehet, ebből kiindulva szerintem az anyját is be lehet fűzni nagy valószínűséggel..

De tényleg nagyon érdekes eddig nem undorodott tőled, most megtudta hogy az egyik rokonával voltál kapcsolatba és undorító lettél.

Véleményem szerint lehet kiderült volna hogy együtt voltál XY Gizivel akit pont utál és már attól is undorító lennél, számomra érthetetlen, még ha úgy dugtad volna meg a húgát, hogy már vele vagy meg értené, de enyhén szólva kicsit túlreagálta.

2021. ápr. 14. 11:01
 20/27 anonim ***** válasza:
47%
Röviden már korábban leírták: kuka
2021. ápr. 14. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!