Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a komolyat keresel, vagy kalandot kérdésre azt feleli, hogy ami összejön, az csak dugni akar, de nem akarja bevallani?
Nem. Persze, az egyszerű embereknek egyszerűbb csak a 2 szélsőségben gondolkozni. Ez sokat elmond a többség értelmi szintjéről.
Én is úgy vagyok vele, hogy ami összejön. Akarok e szexet? Ha valaki szexuálisan beindít, akkor persze, hogy akarok. Miért ne akarnék?
DE, ha valaki képes ennél jobban is megfogni, akkor értelemszerűen vele többet akarok: Normális kapcsolatot.
Részemről egyébként ez a dolog tökéletes szűrő. Aki az ilyen válaszomra azt hiszi, hogy csak dugni akarok, arra nem érdemes 1 percet sem pazarolni az életemből.
90% csak szex szerintem.
Viszont én is ezt válaszoltam egyszer egy pasinak.Mivel ha azt felelem "komoly kapcsolatot szeretnék,végre egy értelmes embert,akivel lehet hosszú évekre tervezni",hát valószínűleg megijedt volna.:D szóval nem feltétlenül.De ha csak szexet keres,az pár sorból úgyis kiderül (pl örökké képeket kér stb)
Kedves 5,7!
Érthető a hozzáállásod (nem pontoztam le, mert ez is elfogadható válasz, hiszen neked ezt jelenti). Viszont szeretnék rámutatni, hogy értsd, a nők többségének miért nem szimpatikus ez.
Valakinek nem fér az értékrendjébe az, ha a pasinak ezt jelenti a szex - azaz semmit, mert képes lenne érzelmek nélkül dugni. Valakinek nem tetszik az, hogy lógva hagyod a dolgot, mert bizonytalan abban, VELE mit szeretnél. És hitegetésnek érzi ("ha majd lesz szex eldöntöm, akarok-e többet" - nem túl szimpatikus, egoista hozzáállás, és a nőknél nagyrészt nem így működik a bizalom, a szex. Először kell a komoly szándék, utána jön a bizalom). Szóval sokan azért nem örülnek ennek a válasznak, mert nagy eséllyel csak szex lesz belőle, ráadásul még csak nem is korrekten kijelentve, hanem hitegetve, s emiatt lehet, ő már érzelmileg belevonódik, beleéli magát, hogy majd alakul ez még, csak lassan leszel szerelmes, erre benyögi a pasi h "bocs ez csak szex volt, ennyire vagy jó".
Emellett pedig: Férfiak, értsétek már meg a különbséget aközött, hogy "mit keresel?"= ÁLTALÁBAN, VS "mit szeretnél velem?"=VELEM. Nagyon nem mindegy. Mert az elsőre a válasz a te esetedben komoly lenne, hiszen nyitott vagy a komoly kapcsolatra, HA lány megfog. Ez még nem kötelez arra, hogy az adott lánnyal össze is kell házasodni. De arra igen, hogy őszintén elmondd neki az ismerkedés során (lehetőleg azelőtt, hogy magadba bolondítod és lefekteted), hogy el tudod-e képzelni, hogy valami komoly alakuljon köztetek. Ha nem, akkor azt közöld vele hamar, és mondd, hogy akkor neked mi fér bele, hadd döntsön ő.
Ha pedig neked teljesen elég a szexkapcsopat is, akkor érdemes ezt ennél a ködös "ami összejön"-nél világosabban megfogalmazni. Épp elég, ha az egyik fél nem tud egyenesen kommunikálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!