Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
Kb. 20 sikertelen randi után most már úgy érzem, hogy teljesen összeomlottam, nulla önbizalmam maradt. Brutálisan szeretnék pedig kapcsolatot, de hiába érzem úgy, hogy a randi nem volt rossz, a másik úgysem akar tőlem utána semmi komolyabbat. Azt persze sosem tudom meg, hogy mi volt velem a gond, miért nem kellek, egyszerűen csak eltűnnek a randipartnereim egyik napról a másikra. 25/L2021. ápr. 13. 17:07
11/21 anonim 

válasza:

20 összejött randi alapján külsőleg rendben kell legyél. Valami ijesztő lehet a viselkedésedben. Az lehet a baj.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem meg. Nem tiltott le senki, egyszerűen csak elmararadtak a beszélgetések vagy hiába írt is rám valaki, éreztem az őszinte érdeklődés hiányát. Volt, hogy pár randi után történt “olyan” dolog, de legtöbbször azért nem. :D
2021. ápr. 13. 17:38
13/21 anonim 

válasza:

Gondolom te se nagyon igyekszel hogy fent tartsd az érdeklődésüket.
14/21 anonim 

válasza:

Nem lehet, hogy te komoly kapcsolatban gondolkozol, ők pedig csak alkalmiban?
Látják hogy nem adod könnyen magad és tovább lépnek.
5-ös voltam.
15/21 A kérdező kommentje:
Hát, hogyan kellene? Igyekszem érdeklődni, keresni őket én is, de ha úgy érzem, hogy nem megy, nem akarnak velem beszélgetni, hagyom inkább. :(
2021. ápr. 13. 17:41
16/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Volt már, hogy könnyebben odaadtam magam, mint kellett volna, volt olyan, hogy egyáltalán nem, de a lényegen nem változtatott, hogy utána egyiknek sem kellettem. :D
2021. ápr. 13. 17:42
17/21 anonim 

válasza:

#15: randi után már nem chaten kéne "beszélgetni". Telefonon hallod a hangján, hogy éredklődik-e irántad. Amit te csinálsz inkább csak feltételezés.
18/21 A kérdező kommentje:
És azt nekem kellene felhozni, hogy ugyan, beszéljünk már telefonon?
2021. ápr. 13. 18:05
19/21 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy nagyon rágörcsölsz a kapcsolatra. Engedd el, csináld amit szeretsz, ami érdekel. 25 éves vagy, még nagyon fiatal, simán megtalálhat a szerelem még.
20/21 anonim 

válasza:

hazudik. Én letiltottam, mert kamucsaj. Be ne dőljetek már neki srácok! Tényleg nem tűnik fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!