Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
Kb. 20 sikertelen randi után most már úgy érzem, hogy teljesen összeomlottam, nulla önbizalmam maradt. Brutálisan szeretnék pedig kapcsolatot, de hiába érzem úgy, hogy a randi nem volt rossz, a másik úgysem akar tőlem utána semmi komolyabbat. Azt persze sosem tudom meg, hogy mi volt velem a gond, miért nem kellek, egyszerűen csak eltűnnek a randipartnereim egyik napról a másikra. 25/L2021. ápr. 13. 17:07
2/21 A kérdező kommentje:
58 kg vagyok.
2021. ápr. 13. 17:11
4/21 anonim 

válasza:

Valószínűleg a gond ott van a kerdesedben. Brutálisan szeretnél kapcsolatot. Vannak emberek, akik ettől megijednek...
5/21 anonim 

válasza:

Ezek egy alkalmas randik, vagy hosszabb ismerkedés után tűnnek el?
Amúgy igen, lehet hogy érzik a túlzott ragaszkodást, és ezért menekülnek el.
Írj, ha van kedved beszélni :)
6/21 A kérdező kommentje:
Van olyan, hogy egy alkalom után tűnnek el, van olyan, hogy 3-4...:) De a lényeg, hogy minden esetben eltűnnek.
2021. ápr. 13. 17:26
9/21 anonim 

válasza:

Próbáltad esetleg tőlük megkerdezni? Vagy eltűnés alatt azt kell érteni, hogy letiltanak, vagy egyáltalán nem írnak vissza? Randin történt "olyan" dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!