Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az önbizalmam, ha nem kellek senkinek?
ami miatt elutasítanék valakit?
ha az illetőt még nem ismerjük akkro róla a személyiségéről túl sokat nem lehet elmondani, ugyan is neten mindenki lehet kedves aranyos stb stb.
szóval elsődlegesen a külső, nem vonzó, nem tetszik, ergo meg sem tudnám csókolni...
De azért neten elvileg láttak téged. De persze élőben minden változhat....
Ha tetszik és vonzó, akkor a következő ok ismerkedéskor, hogy túl nagy a távolság, így inkább bele sem kezdek.
...........................
Ha nem sok a távolság és tetszik vonzó, akkor.....olyan típus aki nem akar dolgozni és el kéne tartanom, vagy túl nagyok az igényei amihez sokkal több pénz kell.
.......................
Ez a 3 fő oka annak ha valakit így internetről megismerve ezek kiderülnek.
De lehet az is hogy ők nem randizni mentek oda...
Próbálj meg olyat találni aki csak veled foglalkozik, napközben is érdeklődik irántad és örül neki ha veled lehet. (szerintem ne tinderen keress ilyen embert) Nekem például minden este küldött szép hosszú leveleket egy lány még lefekvés előtt 22:30-kor is. Természetesen vissza is írtam neki ugyanolyan minőségben pedig 4:40-kor keltem másnap. Szerintem ilyesmi amikor mindkét fél érdeklődik egymás iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!