Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzem vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza az önbizalmam, ha nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Ez már a sokadik alkalom, hogy a fiúk/férfiak az 1. randi után felszívódnak. A legutóbbi legalább megírta, hogy bocsi, de valószínűleg nem egymást keressük, ami tök korrekt, de az előtte lévő 4-5 szó nélkül eltűnt, még akkor is, ha (szerintem) jól sikerült a randi. Mi lehet velem a probléma? Unalmas lennék? Nektek mi az oka, ami miatt nem keresitek többé a másikat? Rólam annyit, hogy 24 éves vagyok, barna hajú/szemű, átlagos testalkattal rendelkezem (167 cm, kb. 61-62 kg), főállásban dolgozom, mondjuk semmi extra hobbim nincs, lehet ez a baj. Eddig Tinderen ismerkedtem, de le is töröltem magam, mert teljesen elvette az összes önbizalmam.
2019. júl. 16. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

ami miatt elutasítanék valakit?

ha az illetőt még nem ismerjük akkro róla a személyiségéről túl sokat nem lehet elmondani, ugyan is neten mindenki lehet kedves aranyos stb stb.

szóval elsődlegesen a külső, nem vonzó, nem tetszik, ergo meg sem tudnám csókolni...

De azért neten elvileg láttak téged. De persze élőben minden változhat....

Ha tetszik és vonzó, akkor a következő ok ismerkedéskor, hogy túl nagy a távolság, így inkább bele sem kezdek.

...........................

Ha nem sok a távolság és tetszik vonzó, akkor.....olyan típus aki nem akar dolgozni és el kéne tartanom, vagy túl nagyok az igényei amihez sokkal több pénz kell.

.......................

Ez a 3 fő oka annak ha valakit így internetről megismerve ezek kiderülnek.

2019. júl. 16. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen pasikkal ismerkedsz? Sokan csak szexre mennek, főleg akik feltűnően jól néznek ki. Ezek ha látják, hogy nem könnyű megfekzetni akkor lépnek tovább. Nem lehet h ez a baj?
2019. júl. 16. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne erre építsd az önbizalmad. Legyél sikeres valami másban (most mindegy, hogy mi az, tanulás, munka, hobbi), és nőni fog az önbizalmad, azzal meg embereket is bevonzol az életedbe.
2019. júl. 16. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
Ezt honnét tudjuk? Tinderen a nőkk a top 1% férfival állnak szóba. Gondolom te is. Nekik valami miatt megttszettél, élőben látva valami miatt úgy döntöttek, hogy nem döntenek meg. Szívem hasad. Nem vagy a top 10% nőben, akit a top 1% férfi kefél.
2019. júl. 16. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Járj el sportolni, edzeni. Sokat segít, nagyon sokat. Első szempont amúgy is a külső, ismerkedéskor ez az elsődleges. A smink és a ruha annyira nem, nekem legalábbis nem, mert anélkül is lehet helyes egy lány, de azért nem árt, ha van valamennyi... A hobbi egyáltalán nem baj.
2019. júl. 16. 20:12
 6/8 Kumbej ***** válasza:
Ezeket próbáld meg elengedni, 10/9 férfi tinderen csak szó szerint kúrni akar a minivirslijével. Nem kell ennyire hajszolni a párkeresést, aki nyitott szemmel jár az talál is. Simán járj barátokkal, társasággal és majd úgy is valaki a horgodra akad.
2019. júl. 16. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Árnyaljuk azért a képet... Valamiért a környezetemben a "nem kellek senkinek" lányok úgy néznek ki, hogy hajtanak a legjobb pasikra és mindenki mást lekoptatnak. Kérdés, hogy nálad mi a helyzet... Plusz hogy nézel ki?
2019. júl. 17. 00:26
 8/8 anonim ***** válasza:

De lehet az is hogy ők nem randizni mentek oda...

Próbálj meg olyat találni aki csak veled foglalkozik, napközben is érdeklődik irántad és örül neki ha veled lehet. (szerintem ne tinderen keress ilyen embert) Nekem például minden este küldött szép hosszú leveleket egy lány még lefekvés előtt 22:30-kor is. Természetesen vissza is írtam neki ugyanolyan minőségben pedig 4:40-kor keltem másnap. Szerintem ilyesmi amikor mindkét fél érdeklődik egymás iránt.

2019. júl. 18. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!