Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a tudományos alapokon megszervezett randizásról?
Úgy gondoltam, átolvasom a pua és red pill szakirodalmat, a pszichológiából is elsajátítok ismereteket, hogy tudományos igényességű randit szervezzek, amivel garantáltan felcsíphetem a kiválasztott csajt.
Puszi-puszi üdvözlés során a kezemet kb. három másodpercre a nő csípőjére illesztem, ezzel kijelölve, hogy itt most kezdeményező fél vagyok.
Randi elején direkt szemkontaktust teremtek, amit addig fenntartok, amíg a nő el nem kapja a tekintetét. Ezzel megalapozom a dominanciámat.
Majd jön egy laza poénkodás, kétértelmű megjegyzéssel a csaj külsejére, hogy elkerüljem a szokásos nyálas bókokat.
A randi kb. 15. percénél, mikor már lazább a hangulat, elejtek egy megjegyzést az anyagi körülményeimről, hogy a nőci tudja, hogy nem vagyok rosszul eleresztve.
Majd egy félmondatban kitérek az emancipációra, amit támogatok, nehogy azt higgye a nő, hogy a pénzemmel akarom felszedni, vagy hogy aranyásó macát keresek.
Közben megy a verbal game meg chill game, szexuális tartalommal. Pl. bevetem ezt a szöveget:
- Ha hiszed, ha nem, illat alapján felismerem a női parfümöket! Elhiszed?
Akármit felel, alkalmat ad, hogy így reagáljak:
- Akkor bebizonyítom! - És máris köze húzódom hozzá, átkarolom a derekát, és beleszagolok a hajába, intim, szexuális légkört teremtve. Aztán szakértő tekintettel a fülébe súgom:
- Hm, nem tudtam a parfümre koncentrálni, mert a hajad természetes illata teljesen beindított!
Ha minden jól megy, ezek után nincs más dolgom, mint fixálni a második randit, és hagyni, hogy a csajszi epekedjem utánam.
Az igazi markans corpus mandibulae-vel rendelkezo alpha male-nek nem kell scientificus rendez-vous. Radioactive kisugarzassal liquescimalja le a bugyit a kiszemelt holgyleanyrol :)
36F incel
"Mondani akar valamit, érzem!"
Rosszabb vagy, mint 44/F :(
Messzire sugaroznak ezek a helium-4 atommagok :D
36F incel
Ezzel csak az a baj, hogy a nő reakcióiból csak egyetlen egyet feltételezel.
Mi van, ha a nő lecsapja a kezed a csípőjéről, és közli, hogy még egy ilyen és vége a randibnak?
Mi van ha épp ellenkezőleg reagál, és megölelve a fenekedbe markol?
Mi van, ha nem kapja el a tekintetét, hanem visszanéz rád meredt tekintettel?
És így tovább. Elég egyetlen ponton egy nem várt reakció, és a kis terved romba dől.
Ne akarj dominálni. Én nőként (és nem vagyok ezzel egyedül) azt szeretném, ha a párom és én egyenlőek legyünk, senki ne nyomja el a másikat.
Nem mintha a bámulásoddal elérnéd ezt, de azért gondoltam szólok.
Életemben nem gondoltam, hogy aki bámul, az domináns, inkább azt, hogy bolond.
Nem az, hogy nőt nem látott az ilyen, hanem teljes passzívitást feltételez a nőről, mintha egy baba lenne. Mint az a kérdező, aki mindig olyanokat kérdezett, hogy mit csinálnánk, ha elénk lépne és lesmárolna... nem számolja bele, hogy a nő kitér az útjából, hátrál, felemeli a hangját, ellöki... hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!