Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a tudományos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a tudományos alapokon megszervezett randizásról?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam, átolvasom a pua és red pill szakirodalmat, a pszichológiából is elsajátítok ismereteket, hogy tudományos igényességű randit szervezzek, amivel garantáltan felcsíphetem a kiválasztott csajt.

Puszi-puszi üdvözlés során a kezemet kb. három másodpercre a nő csípőjére illesztem, ezzel kijelölve, hogy itt most kezdeményező fél vagyok.

Randi elején direkt szemkontaktust teremtek, amit addig fenntartok, amíg a nő el nem kapja a tekintetét. Ezzel megalapozom a dominanciámat.

Majd jön egy laza poénkodás, kétértelmű megjegyzéssel a csaj külsejére, hogy elkerüljem a szokásos nyálas bókokat.

A randi kb. 15. percénél, mikor már lazább a hangulat, elejtek egy megjegyzést az anyagi körülményeimről, hogy a nőci tudja, hogy nem vagyok rosszul eleresztve.

Majd egy félmondatban kitérek az emancipációra, amit támogatok, nehogy azt higgye a nő, hogy a pénzemmel akarom felszedni, vagy hogy aranyásó macát keresek.

Közben megy a verbal game meg chill game, szexuális tartalommal. Pl. bevetem ezt a szöveget:

- Ha hiszed, ha nem, illat alapján felismerem a női parfümöket! Elhiszed?

Akármit felel, alkalmat ad, hogy így reagáljak:

- Akkor bebizonyítom! - És máris köze húzódom hozzá, átkarolom a derekát, és beleszagolok a hajába, intim, szexuális légkört teremtve. Aztán szakértő tekintettel a fülébe súgom:

- Hm, nem tudtam a parfümre koncentrálni, mert a hajad természetes illata teljesen beindított!

Ha minden jól megy, ezek után nincs más dolgom, mint fixálni a második randit, és hagyni, hogy a csajszi epekedjem utánam.

2021. ápr. 13. 10:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%

Az igazi markans corpus mandibulae-vel rendelkezo alpha male-nek nem kell scientificus rendez-vous. Radioactive kisugarzassal liquescimalja le a bugyit a kiszemelt holgyleanyrol :)

36F incel

2021. ápr. 13. 11:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mondani akar valamit, érzem!"

2021. ápr. 13. 11:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az, PaksiHapsi?(#11) Érezni vélem a radioactive hullámaidat🤣
2021. ápr. 13. 11:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Rosszabb vagy, mint 44/F :(

2021. ápr. 13. 11:59
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Messzire sugaroznak ezek a helium-4 atommagok :D

36F incel

2021. ápr. 13. 12:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel csak az a baj, hogy a nő reakcióiból csak egyetlen egyet feltételezel.

Mi van, ha a nő lecsapja a kezed a csípőjéről, és közli, hogy még egy ilyen és vége a randibnak?

Mi van ha épp ellenkezőleg reagál, és megölelve a fenekedbe markol?

Mi van, ha nem kapja el a tekintetét, hanem visszanéz rád meredt tekintettel?

És így tovább. Elég egyetlen ponton egy nem várt reakció, és a kis terved romba dől.

2021. ápr. 13. 12:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennél még egy chatbot is ügyesebben randizik :D
2021. ápr. 13. 13:07
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj dominálni. Én nőként (és nem vagyok ezzel egyedül) azt szeretném, ha a párom és én egyenlőek legyünk, senki ne nyomja el a másikat.

Nem mintha a bámulásoddal elérnéd ezt, de azért gondoltam szólok.

2021. ápr. 13. 13:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Életemben nem gondoltam, hogy aki bámul, az domináns, inkább azt, hogy bolond.

Nem az, hogy nőt nem látott az ilyen, hanem teljes passzívitást feltételez a nőről, mintha egy baba lenne. Mint az a kérdező, aki mindig olyanokat kérdezett, hogy mit csinálnánk, ha elénk lépne és lesmárolna... nem számolja bele, hogy a nő kitér az útjából, hátrál, felemeli a hangját, ellöki... hihetetlen.

2021. ápr. 13. 16:22
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindezt zengzetes baritone hangon közölvényezzed, kitekintve a Ray Ban napszemüveg fölött.
2021. ápr. 13. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!