Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaj netről felvett msn-re, akkor úgy tünt hogy teccek neki) de már nagyon keveset beszélünk, és már ő teccik nekem, eddig 4alkalom volt megszervezve h találkozzunk, de 3alkalom miatta nem ment (1miattam me rohadt pattanásos voltam:D) ; mit tegyeK?
szóval 1 évvel fiatalabb tőlem, egy városba járunk suli+ő ott is lakik(én csak este szoktam hazamenni edzések miatt), csak van az a gond vele(ami az egyetlen az én szememben) hogy közömbösen irt mindig, szóval ami nem érdekli azt megmondja, ezért már alig irok neki csak sürgetem hogy valamikor jólenne már tényleg mert pár hónapja várok rá..., nem találok vele közös témát de teccik és szellemileg is megfelel(és nem is alkoholista dohányos mint manapság midnenki)__most pont szeretethiánya van(kibeszéltük ezt a témát), nekem már páréve...szoval hozzászoktam:D de ugy letud passzolni hogy most roszul tanul szülei nem nagyon engedik 5percre se, most megy a busza(pedig fél-1kilométerre lakik a sulitól...nekem meg az ő sulija utban is van), tehát 10percet nem tud várni,... nem ihgazán értem hogy mi a baja, hülye sem vagyok, csunya sem, kérdeztem és mondta is h nem hallott rólam semmi rosszat eddgi, eccer mondta hogy neki a sokkal idősebb csávók teccenek(18fölött) ő év végén lett 15 én meg most leszek 16éves
mos komolyan csak ezért nem akar találkozni velem mert 2évvel idősebbnek kéne lennem?(ugy tudom hogyeddig nem volt emlitésre méltó kapcsolata, nekem 1 kéthetes volt de az csak rajongás nem szerelem)
F/16
Szerintem nem tetszel neki. Attól még lehetsz helyes, de neki más kell.
Felejtsd el.
miaz h más kell...nem is találkoztunk, még nem hajtottam rá: semmi utalás nem volt: ő kérdezgette h az alacsonyabb lányok is teccenek nekem? erre modntam h nem vagy annyira alacsony...[mosojgós fejek stb.]
és akk mé van kiirva h szeretethiány lassan féléve mondja
nincs neki oan akit szeret most..a szerelembe szerelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!