Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első randim szarul sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első randim szarul sikerült. Mit tegyek h mégegyszer találkozzunk?

Figyelt kérdés

Csak beszélgettünk olyan unalmasan és csak sétáltunk 2és fél órát és amikor meg akartam fogni a kezét nem engedte:S

aztán öleléssel váltunk el és amikor megkérdeztem h mikor találkozunk újra nem nézet a szemembe:S bár eggyáltalán nem is nézet egyszer se.. Tegnap este 8-fél 11ig tartott és eléggé fáradtak is voltunk.. Szerintetek van még esélyem? Lehet h a következő jobban sikerül? Előzőleg amikor voltunk buliba nagyon jól el voltunk csók és volt de most.. Na? Mit mondtok?:(

2010. szept. 5. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy nem akart feled égni mert sok volt az ismerös. ezt nem rossz szándékkal irtam de ha már fogja a kezed akkor feltételezik hogy jártok és ö ezt nem akarja. nem rontottál el semmit ha kettesben lesztek akkor öszintén tudtok beszélni nem csak rohangálni a nagy világban.
2010. szept. 5. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha előzőleg csók is volt és jól is érezte magát veled,nem veled van a baj.Lehet,hogy csakugyan fáradt volt,és éppezért nem volt kedve semmihez.Meg is értem,ha kómás vagyok,felőlem is akár egy Gripen is bejöhet a házba ajtóstul,az se igen érdekel.Ha elsőre jól ment minden,biztos,hogy nem közömbös irántad.Próbáljátok meg mégegyszer,kicsit frissebb állapotban,és menni fog:)
2010. szept. 5. 19:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Kettesben voltunk.. rosszul írtam vmit?
2010. szept. 5. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
ha sétáltatok akkor alapban nem voltatok kettesben ember. ha ugy tényleg nincs senki körülötetek v mi eldugott helyen akkor mondhatod azt hogy kettesben vagytok.
2010. szept. 5. 19:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem a kettesben h nem voltak ismerősök ember. Az elsőre válaszóltam csak..
2010. szept. 5. 19:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Kérnék még válaszokat h megpróbáljunk még egy randit.. köszii
2010. szept. 5. 19:52
 7/10 orsybaba88 ***** válasza:
próbáljátok meg még egyszer, mert lehet, h tényleg csak fáradtak voltatok. legközelebb, ha taliztok, add önmagad, viccelődjetek, legyél laza, ne görcsölj azon, h először nem ment. mert akkor elrontod a kövi lehetőséget is!! vegyél egy kis bonbont v valami kis ajándékot, romantikusat:) írj sms-t, vagy küldj egy szép képlapot neten:)
2010. szept. 5. 20:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Aha oké akkor megpróbálok egy másikat egy korai időpontba. kösz! Ja még egy kérdés: az h megölelt és nem engedte a kézfogást lehet annak a jele h csak barátkozni akar??
2010. szept. 5. 21:16
 9/10 anonim válasza:
hat ha megolel az jo jel...szerintem nem kell eroltetni ez a kezfogos meg csokos dolgot lehet azt szeretne ha tobbet lognatok egyutt..adj idot neki legy onnmagad erezzetek jol magatokat es kesz ne eroltess semmit:)
2010. szept. 5. 21:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Ahaaa jó. klasz! köszönöm a válaszokat visszaadtátok az életkedvem:D Remélem legközelebb jobban sül el a dolog azért:(
2010. szept. 5. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!