Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők nem szeretnék olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem szeretnék olyan férfiakkal randizni akik az anyjukkal élnek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 12. 09:26
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
27%

Én nem értem, hogy lehet manapság éhbérért dolgozni, mikor egy szobafestő is közel a millióhoz keres

LOL :DDD

2021. ápr. 12. 16:17
 42/59 anonim válasza:
72%
41-es! Nem e világon él az a csaj, aki ezt írta. Ha csaj egyáltalán.
2021. ápr. 12. 16:21
 43/59 anonim ***** válasza:
8%

42.

Durva , hogy az az ostobaság 48%-on áll. :D

2021. ápr. 12. 16:50
 44/59 anonim ***** válasza:
0%
nem meglepo, hogy azota sem kaptam valaszt inceléktől arra, hogy megis hogyan kepzelik a valosagban a ‘szopasert premium’ megvalosulasat..
2021. ápr. 12. 17:04
 45/59 anonim ***** válasza:
26%
44! Ha dolgoztál volna egy cégnél is életedben, akkor nem kérdeznél ilyet. Amúgy feltűnően rajta vagy az incelezésen. Most már kezdek hajlani a felé én is, hogy egy sikertelen pasi vagy aki itt trollkodik.
2021. ápr. 12. 17:18
 46/59 anonim ***** válasza:
0%

45:

a 37-es hozzaszolasomban reszletesen kifejtettem az egeszet, te nyoromult. melyik reszet nem sikerult felfogni?

tobabbra se sikerult ertelmesen, eszervekkel megindokolva elmagyarazni, hogy megis hogyan kepzelned el a dolgot, hogy egy no lefekszik a fonokkel es ‘premiumot’ kap erte. az eletkeptelensegedbol az jon le, hogy te nem dolgoztal meg soha sehol, maximum feketen valami falusi mutyi cegben alibibol. volt mar normalis bejelentett munkahelyed, vagy meg mindig anyad tart el?

2021. ápr. 12. 17:24
 47/59 anonim ***** válasza:
33%
46! Inkább azt mond már meg, hogy IRL te hány éves vagy? Mert nagyon úgy érzem, hogy nem vagy még 18 sem.
2021. ápr. 12. 17:29
 48/59 anonim ***** válasza:
0%
teljesen lenyegtelen, hany eves vagyok. a kerdesemre tovabbra se tudtal erdemi valaszt adni. egyikre sem. de tegyel meg fel vagy 20 felesleges hulye kerdest helyett, hogy megvalaszolnad.
2021. ápr. 12. 17:36
 49/59 anonim ***** válasza:
26%
48! Nézd, ha felnőtt volnál, és tényleg dolgoznál, nem írnál ennyi butaságot. Hidd el én állami szektorban dolgozva tudom, hogy melyik fiatal kolléganő vágódott be az egyik főnöknél, és emiatt milyen gyorsan lépett felfelé egy elvileg fix bértáblában.
2021. ápr. 12. 17:45
 50/59 anonim ***** válasza:
0%

49: mi abban a butasag, hogy nalunk es a legtobb cegnel ez elkepzelhetetlen? ki is fejtettem, hogy miert.

egyebkent ezek, amiket mondasz, csak sejtesek. honnan tudod, hogy mennyi a masik fizetese? honnan veszed, hogy annyira gyorsan felfele lepett? ezeket szerinted nem

ellenorzi senki?

illetve a bevagodas (benyalizas) ugyan nem a legegyenesebb dolog, de megsem szex vagy szopas, ahogy itt valaki allitotta. egy ferfi kollega ugyanugy be tudja nyalizi magat a fonoknel, mint egy no.

2021. ápr. 12. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!