Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők nem szeretnék olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem szeretnék olyan férfiakkal randizni akik az anyjukkal élnek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 12. 09:26
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
37%
29! Úgy látom a #25 válaszoló eléggé betalált nálad! 🙄😉
2021. ápr. 12. 13:12
 32/59 anonim ***** válasza:
20%

31:

miert talalt volna be? egyszeruen csak nem birom, ha valaki ostoba es meg terjeszti is a hulyesgeit. ja de igen, biztos 10 ezres ‘premiumert’ szopom a managerem, aki amugy egy baromi ronda 2 gyerekes apuka es semmi koze a fizetesemhez:Ddd

en megertem, hogy a csorosag es a nohiany egyszerre frusztralo tud lenni, de az ilyen sotet kommentektol se penzed, se nod nem lesz, ellenben jol lejaratod magad.

2021. ápr. 12. 13:26
 33/59 anonim ***** válasza:
32%

32! Nyugi prüntyőke, nem én írtam azt a választ, de úgy hisztizel miatta, mint aki nagyon magára vette. Tudod nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. 😆

Pénzem és nőm is van, csak szólok, meg egy jó napom, hogy röhöghetek rajtad. 🤣

2021. ápr. 12. 13:33
 34/59 anonim ***** válasza:
31%
jaj minden incel ezzel probal takarozni, hogy van noje:D jolvan, menj es verd ki, kisbaratom. szanalmas eleted lehet, ha az a humorforras, hogy incel tarsad szerint a nok 2021ben szopnak a fizetesukert, lol.
2021. ápr. 12. 13:36
 35/59 anonim ***** válasza:
8%

"incel tarsad szerint a nok 2021ben szopnak a fizetesukert, lol."

Szerintem az anyjából indul ki.

2021. ápr. 12. 13:44
 36/59 anonim ***** válasza:
36%

34! Hű de megy a hiszti...😉😂

Tudjátok ha nem lenne semmi igaz benne, akkor mindenki nagyokat hallgatna. Mert mikor valaki nyilvánvaló ökörséget mond, akkor nem reagálunk rá érdemi válasszal, vagy ha nagyon sértő töröltetjük a moderátorral vagy leglább jelentjük, mint én a #35 választ de írni nem fogok rá. Szóval ha olyan fenemód bizonyítani akarnád a dolgot nem is írtál volna semmit.

2021. ápr. 12. 13:58
 37/59 anonim ***** válasza:
5%

de amugy komolyan kivancsi vagyok ra, szerintetek ez hogyan nez ki a valosagban. egy nagy cegnel vagyok bejelentve havi x osszehu fizetesre, ezen kivul x osszegu fix cafeteriam van. ezek rogotve vannak mindenhol, ezen kivul fix bersav van az ilyen helyeken, tehat bizonyos osszegnel, ha akarnek, se tudnek tobbet kapni.

tehat tegyuk fel, leszopom a managerem vagy lefekszem vele. hogy jutalmaz meg ezert anyagiakban? fizetesemelest javasol, amit amugy rajta kivul el kell fogadnia meg 3-4 embernek es mivel fix bersav van, ez maximim 15-20 ezer forint lenne. szerintetek 20 ezer forintert leszopok egy nem

vonzo ferfit, kockaztatva ezzel az allasomat es elviselve, hogy minden nap latom, beszelek vele?

vagy megis milyen kep van a kis agyatokban? eloterjeszt ‘szopasi bonuszra’? semmilyen cegben nem lehet csak ugy random penzt juttatni az alakalmazottaknak, mivel leglabb masik 2-3 embernek el kell biralnia, hogy jogosult-e ra az illeto.

ezen kivul ha csak ugy fizetesemelest akarna adni, akkor utananeznenek, hogy tenyleg jogosult vagyok-e vagy miert is akarja adni.

tovabba vajon egy hazas csaladapanak, aki magan kivul

meg 3 embert tart el, miert erne meg kockaztatni az allasat es bevetelet egy szopas miatt? miert is nem egyszerubb neki (mar ha ilyesmire vagyik) elmenni egy prostihoz egy cumira, akinek egyszeruem csak odaadja a penzt es nem kell mindenfele fajdalmas fizetesemeleses adminisztracioval baszakodnia, raadasul gyanuba kevernie magat?

tenyleg erdekelne, hogy kepzelitek ezt el a gyakorlatban.

2021. ápr. 12. 14:02
 38/59 anonim ***** válasza:
53%
Ez akkora baromság, hogy ha nem igaz, nem reagálsz. Ez rád lehet, hogy igaz, de elég merész dolog kinyilatkozni ilyen nagy igazságokat.
2021. ápr. 12. 14:06
 39/59 anonim ***** válasza:
36%

meg haz amugy vicces, hogy az egesz onnan indult ki, hogy egy-ket csoro incel fel lett vilagositva, hogy lehet am normalisabban fizeto munkat is keresni, nem csak ugy hisztizni, hogy nincs penz anyucitol elkoltozni bruhuhuu. erre a reakcio: ti nok biztos szoptok a jol fizeto munkaert.

ok, brillians logika es erveles 👏🏻

mondjuk nem tudom, miert csodalkozom, hogy aki ilyen ostoba, az minimalberen tengodik.

2021. ápr. 12. 14:18
 40/59 anonim ***** válasza:
80%
Egyszerű: Olyan nőt kell keresni, aki szintél a szüleivel él. 28-30 évesen egyedülálló nők közül szinte mindenki akit ismerek.Majd együtt bérelni valamit.Ez így működik, mi így csináltuk. Egyedül nehéz, vagyis megoldható, de akkor lényegében minden pénzed lakhatásra megy.
2021. ápr. 12. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!