Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek a nők magukhoz hasonló státuszú
férfiakkal lenni?
Figyelt kérdés
Sohasem voltam sikeres a nőknél, sőt igazából egészen mostanáig, 30 éves koromig döntő többségében egyedül éltem. Kicsit átgondoltam mi az, ami rossz és mi az, ami jó bennem. Előnytelen, hogy otthonülős típus vagyok, kiskeresetű, kövérebb testalkatú és nem szeretek állandóan hosszasan beszélgetni. Jó bennem, hogy kedves vagyok, szívesen segítek másoknak, érdeklődő és kitartó vagyok. Mindig hozzám hasonló nők társaságát keresem, de ők valahogy teljesen más karaktert szeretnének maguk mellé.
"otthonülős típus vagyok, kiskeresetű, kövérebb testalkatú és nem szeretek állandóan hosszasan beszélgetni" - ennyi már elég is hogy fejvesztve meneküljenek előled a nők.
Jó bennem, hogy kedves vagyok, szívesen segítek másoknak - manapság ez már nem feltétlenül jó, inkább lúzernek tartják az ilyesmit.
2020. szept. 2. 13:37
2/16 anonim válasza:
Ebből semmi se jó kb.
Barátnőmmel mi minden hétvégén megyünk valahova, legyen szó egy párezer forintos kirándulásról vagy drága, több napos aquaparkról.
Kövérebb testalkat azt jelenti hogy nem szeretsz mozogni se, tehát aktívabb programok alapból kilőve, séta vagy futás a dunaparton szintén esélytelen.
Kis kereset alapból gáz, egy barátnő kb havi 60-80k-ban van, erre azért kell pénz.
Kedves, jóságos, blablabla nem számít.
2020. szept. 2. 13:46
3/16 anonim válasza:
Szóval unalmas, csóró, kövér, kommunikációképtelen, kihasználható ember vagy, óó miért nem tapadnak rád csinos lányok. Remélem ezt nem kérdezted komolyan.
Az viszont statisztikailag igazolt, hogy a nők a top 20% férfihoz vonzódnak, és legalábbis amíg fiatalok és vonzóak, addig nem adnak lejjebb ebből.
2020. szept. 2. 13:47
4/16 anonim válasza:
Őszintén! Ki akar együtt lenni egy unalmas fószerrel akivel még beszélgetni sem lehet?
2020. szept. 2. 13:49
5/16 anonim válasza:
Uram atyám..téged sem értelek, kérdező, de elég hajmeresztő válaszokat kaptál: “60-80k-ba’ van egy barátnő” mi van? :D Mintha valami háziállatról, vagy sokat fogyasztó kocsiról írnál. Ez egy kicsit megalázó és sértő egy önálló nőre nézve, ahogy az is, hogy otthon ülsz vele kérdező, és nem vagy hajlandó engedni kicsit az unalmas szokásaidból. Egy élete van, nem akarja nyilván úgy tölteni, hogy halálra unja magát melletted. Ha olyat találsz, akivel el lehet lenni otthon, mert szintén olyan tipus, ő meg igényelné gondolom a jó beszegetéseket, de te meg csendes is vagy. Fasza kombó :D. Egy kicsit csiszolj magadon szerintem, ezek nem olyan dolgok amin ne lehetne változtatni. A kis kereset sem tarthat örökké, gondolom nem eresztettel gyökereket a munkahelyeden, csak nem leszel ott életed végéig.
2020. szept. 2. 14:56
6/16 anonim válasza:
"Az viszont statisztikailag igazolt, hogy a nők a top 20% férfihoz vonzódnak, és legalábbis amíg fiatalok és vonzóak, addig nem adnak lejjebb ebből."
tehát akkor ha van 100 nő és 100 férfi, akkor a 100 nőnek csak 20 pasi jön be és nem akarnak a másik 80 al lenni? Mert ha összejönnek velük, akkor bizony lejjebb adták azt a bizonyos igényt. Statisztikát kérek.
2020. szept. 2. 15:25
7/16 A kérdező kommentje:
13:47 : Nem is írtam csinosról. Hozzám hasonlót említettem. Ő pedig még messze lesz a nőben csinostól.
2020. szept. 2. 15:30
8/16 anonim válasza:
Kerdező. Attól még mert nem victoria’s secret modell, még lehetnek igényei és elvárásai párkapcsolat terén. Egy felnőtt nő már tudja, mit akar. És lépni fog, ha úgy érzi, nem passzoltok össze valamiért. De ezt meg kell beszélni, hogy mi volt a gond, mert tanulhatnál belőle később. Mondjuk az lehet, hogy nem segít, hogy úgy tekintesz rá, hogy “nem csinos” és neked “csak” ő “jutott”.
2020. szept. 2. 15:35
9/16 anonim válasza:
Sajnos valamelyik tulajdonságon változtatni kellene. Az én párom se szeret sehova se járni. Én viszont mindig mennék. Ebből sok vitánk van. De az hogy beszélgetni se lehet veled, az szintén rossz pont. hisz ha már otthon kell üljetek, legalább jó hangulatba telne.. de akkor még az is kizárva . Remélem nem sértettelek meg ezzel.
2020. szept. 2. 15:43
10/16 A kérdező kommentje:
15:35 : Amikor mindig csinos nők után próbáltam futni, akkor az volt a baj, hogy nem vagyok realista...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!