Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem szeretnek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnek a nők magukhoz hasonló státuszú férfiakkal lenni?

Figyelt kérdés
Sohasem voltam sikeres a nőknél, sőt igazából egészen mostanáig, 30 éves koromig döntő többségében egyedül éltem. Kicsit átgondoltam mi az, ami rossz és mi az, ami jó bennem. Előnytelen, hogy otthonülős típus vagyok, kiskeresetű, kövérebb testalkatú és nem szeretek állandóan hosszasan beszélgetni. Jó bennem, hogy kedves vagyok, szívesen segítek másoknak, érdeklődő és kitartó vagyok. Mindig hozzám hasonló nők társaságát keresem, de ők valahogy teljesen más karaktert szeretnének maguk mellé.
2020. szept. 2. 13:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy érted, hogy hozzád hasonló nők társaságát kerested?

Külsőre voltak hozzád hasonlóak? Attól még lehet nem arra vágynak hogy otthon üljenek.

Vagy ők is kövérkések és otthonülők? Lehet hogy műveltek és egy intelligens pasira vágynak akivel jól lehet beszélgetni.

Attól, hogy egy nő (szerinted) a te kategóriád, még nem nem törvényszerű, hogy bejöjj neki. Én átlagos nő vagyok és mindig hozzám hasonló, átlagos pasijaim voltak. DE! Nem jön be bárki csak azért mert átlagos, sőt. Belsőre nagyon is válogatok. És csak olyanban, amit én is tudok nyújtani. És ha nem találok ilyet, akkor nem kell akkor sem ha amúgy az én kategóriám vagy akár ha jobb kategória mint én. Például ha nem lehet veled beszélgetni, nálam kuka vagy. Ennyi. Ettől még lehet hogy "kategóriában" egy szinten vagyunk. Nekem ez viszont fontos.

2020. szept. 2. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

Statisztikát kértél, tessék itt van: [link]

Amióta az online dating populáris, radikálisan csökkent a szexuális élete és a párkapcsolatok száma, ami elsősorban a nők válogatósabbá válásából fakad. Rengeteg tanulmány van még erről.

Mondom ezt kvázi sikeres férfiként, aki a 20% környékén lehet. Most kapcsolatban vagyok, de volt egy év az életemben amikor több mint 20 csinos lánnyal feküdtem le, és a nagyrésze benne lett volna a szextalikon kívül komolyabb kapcsolatban is, de nekem jobban tetszett hogy egyszerre 5 egyetemista lányt dugok. Ekkor éreztem hogy most hány férfitársam étkét fogyasztom egyedül, és hogy tényleg van valami a statisztikákban. A top férfi bárkit megkaphat, a többség pedig senkit. Az átlag nő csak top férfit akar, ezért velük bármit megtesz, mással pedig semmit.

2020. szept. 2. 18:56
 13/16 anonim ***** válasza:
33%
Én sem szeretek sehova menni férfiként. Ritkán. Viszont nem vagyok kövér és szeretek beszélgetni. Átlagos melóm/keresetem van. Sosem volt senkim. Ma a nyaralgatós traveler életstílus kell, semmi más. Legalábbis ezt vettem észre. Szüleim örültek ha néhány évente elmentek valahova, most meg évi 2 nyaralás alap meg állandóan menni. Megkergült a világ.
2020. szept. 2. 19:48
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

13

Azért messze nem az a normális dolog, ami régen volt a szüleid idején :D. Nem gondolnám, hogy mindenki hülye, aki megy jobbra-balra, csak te vagy normális. Attól még, mert nem utazgatsz évente 2x külföldre, el lehet menni valami normális programra a barátnőddel. Vagy hogy gondoltad? Bezárod őt is a házba, meg később a gyereked is burokban nevelnéd otthon? Ettől visítva menekülnek a nők, az ilyen mentalitástól. Mert ez azt jelenti, hogy amíg ketten vagytok, és minden békés, nem szereztek közös élményeket, később nincs mibe kapaszkodni, mikor valami szarabb helyzet van. És ha most nem vagy hajlandó programokra menni, akkor később sem, amikor a nyakatokon a háztartás/ esetleg egy gyerek vagy több...akkor már végképp lemondhat arról, hogy normális pörgős élete legyen. Fene enné ezeket a lusta férfiakat. Illetve nincs ezzel gond, csak ne hidd, hogy ez a normális, és a nők a hülyék , akik nem akarnak veled összejönni :D

2020. szept. 3. 08:43
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
14: Ez nem lustaság. Inkább érdekltelenség. Engem nem érdekel külföld meg a kóborlás, csavargás. Más dolgokban lelem örömöm. Ma az a normális, hogy 3 havonta Adria, meg minden héten koncert, hát lelke rajta. Én nyugisabb életre vágyom. Ez a fura, hogy mintha 2 napig nem bírnának megülni a valagukon ma legtöbben. Persze ettől aztán izgalmasak meg roppant egyediek, végülis csak minden 2. társkereső profil van tele ezzel. Én csak abban bízom, hogy léteznek még "nyugis" csajok is, akiknek nem ez a vágya.
2020. szept. 3. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, mit jelent a kövérebb testalkat. Ha hasonló megjelenést eredményez, mint ami nagymamám "több száz kiló felett" című műsorában látható, az naaaaaagyooon taszító. Ha csak arra érti ezt a kérdező, hogy nem egy hurkapálca szélességű egyén, hanem kicsit nagyobb a térfogata, az hímeknél előny. 😋 Az otthonülős típus viszont elég riasztóan hangzik. Bár ez esetben is kétséges, mit ért ez alatt a kérdező. Azt, hogy ő csak munkába megy el otthonról, vagy ha máshogy nem elintézhető dolga akadt? 12 éves korom körül tökéletesen megfelelt volna, hogy a hímem sosem akar elmenni valamerre... De azóta megváltoztam. Gyakrabban van mehetnékem, kalandozhatnékom, s ilyenkor hosszan morognék a hímemmel, ha az otthon akarna maradni. Azt hiszem, nekem nem való az otthonülős típusú hím. Illetve a kérdezőben számomra az is probléma lenne, hogy "nem szeret állandóan hosszasan beszélgetni". Tehát ülünk otthon, de még csak nem is szólunk egymáshoz, nehogy hosszas beszélgetés legyen a vége? 🤔
2020. szept. 16. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!