Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyerekes nő tényleg nehezebben talál párt?
Egy kisgyermekes, adott esetben kisbabás egyedül maradt anyuka tényleg nehezebben talál párt? Nem pót apukát/anyagi támaszt keres, hanem egy társat
Fiatal nőről beszélünk
Igen.
Engem pl. azért zavar, mert a gyerek lesz neki az első mindig. Amivel persze semmi baj, ő a gyereke, de én mindig csak másodlagos leszek számára. Olyan esetben nem számítana, ha közös gyerek neki az első, mert akkor nekem is a közös gyerek az első, de gyerek egy számomra idegen férfitól... Meg ha komolyabbra fordul és lesz közös gyerekünk akkor én nem tudnék úgy tenni, mintha ugyanúgy szeretném mindkettőt, mert.. valószínűleg nem. Ezért megkímélem őt is, gyereket is, magamat is ettől a helyzettől. Plusz közös programoknál is mindig gyerekhez kell alkalmazkodni. Utazni akarunk? Jön a gyerek is! Stb.
barátja lennék, párja akkor, ah független lennék, s minden meg van a vonzalom terén köztünk.
40+ F
Párt(bárkit aki szimpi)ugyanolyan könnyű találni, szerelmet meg ugyanolyan nehéz, mint gyerek előtt volt. Pénzelős emberkét szerintem nehezebb, de azt nem próbáltam.
Akadályt az jelent, hogy a nevelőapának nem való emberek(szüzek, önző, megbîzhatatlan, anyagias, drogos, partizós, stb) emberek kiesnek, illetve egy minimálisan csökken azok száma, akik járnának veled. Általában azok esnek ki, akik neked sem kellenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!