Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagyobb a szexuális kisugárzása nehezebben talál párt?
Figyelt kérdés
Úgy értem mindenki csak a prédát látja benne, ha túl szexi? Ezért nem is veszik komolyan?2021. febr. 11. 23:48
1/7 anonim válasza:
Nekem elég nagy, de komolyan vesz, aki felé úgy közeledek. Van is párom nyilván ilyenkor rá vetítem ezt.
2/7 anonim válasza:
Szerintem inkább félnek az erős energiájától, azért kaphat több visszautasítást, mint az átlag.
Érdemes akkor legalább visszafogottabban, lassabban közelítenie, többet nem tud tenni az ügy érdekében.:)
De ki tudja azt magáról, hogy mennyire erős a szexuális kisugárzása? Sose szokták ezt megmondani az embereknek.
3/7 anonim válasza:
Akik mindenkinél bepróbálkoznak? vagy akik kihívóan öltöznek? Ez nem feltétlenül függ össze azzal, hogy sikeresek is. Pláne hosszú távú kapcsolat kialakításában. De persze a tipikus nőci cicanadrágban és mély dekoltázzsal és 5 kiló sminkben panaszkodhat arra, hogy nem érti, hogy miért nem a szemébe néznek.
4/7 anonim válasza:
Nekem ezt több férfi mondta már, pedig visszafogottan öltözöm és van értékrendem, tehát nem fekszem össze bárkivel. Az a baj, hogy hiába írom ki, hogy komoly kapcsolatot keresek, engem 80%-ban olyanok találnak be, akik csak felszíneset. A maradék 20% meg nem feltétlenül hozzám illő jelölt, sőt. Sok közülük úgy tűnik komolyat keres, de aztán mégsem. Ja, és ezek tök átlagos pasik, nem arról van szó hogy válogatós vagyok. Valóban az vagyok, de a normális pasiknak akikkel van bennünk valami közös, szoktam esélyt adni, te teljesen feleslegesen.
5/7 anonim válasza:
Har mivel tok atlagos pasi vagyok, es tok atlagos csajaim vortak eddig tapasztalatbol nem tudok beszelni. Egyszer azt olvastam hogy a nagyon fullos noknek tok szar eletuk van, mert csak olyan pasik szolitjak le oket meg maradnak meg mellettuk akik csak szexelni akarnak veluk. Egyszeruen azok a pasik akik mellettuk csak atlagosak nem tudnak egyutt lenni egy naluk sokkal sokakl jobb novel mert agyban nem tudjak feldolgozni azt hogy egy ilyen jo no miert van veluk.
6/7 anonim válasza:
A "nagy szexuális kisugárzás" egy eufemizmus a ribire. Ezért nem találsz párt.
7/7 anonim válasza:
A nagyon fullos nők meg általában brutálisan rosszak a szexben. A testesebb nők meg nem annyira vonzók, viszont éjjel-nappal a szexen jár az eszük. Szóval lehet választani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!