Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek erről a "csodálatos" pua-trükkről? Van egyáltalán, akinél beválna ez az izé?

Figyelt kérdés

[link]

"Egyszerű, de nagyszerű trükk

Mondod a csajnak:

1. Gondolj egy olyan európai országra, ami "D" betűvel kezdődik. De ne mondd ki!

2. Most ennek a szónak a 3. betűjével gondolj mondjuk egy gyümölcsre.

3. Most ennek a szónak a 3. betűjével gondolj egy emlős állatra.

Kérdezd meg, hogy biztosan megvan e. Itt akár negelheted is

Majd fogd meg a kezét.

Ha kérdezi miért, csak mondd azt: mert így könnyebben megy a gondolatolvasás.

Ezután vágd be neki: A szó amire gondoltál a róka! (ne kérdezd, jelentsd ki!)

Megfejtés:

1. Dánia (csak ez az 1 ország van)

2. "N" betűvel, általában a narancsra gondolnak

3. "R" betűvel, általában a rókára gondolnak

Ha nem jön be, vágd ki magad"

Már csak azt nem tudom, mi történik, ha a csaj Dánia helyett Dél-Koreát vagy Dominikai Köztársaságot, vagy narancs helyett naspolyát, esetleg róka helyett rozsomákot mond? A pua-mester beég és punczi nélkül marad? :D

2021. ápr. 10. 08:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%

Az is nevetséges, hogy az angolul normálisan nem tudó szerencsétlenek a magyar PUA-hoz fordultak, amit pedig csak angolul minimálisan tudó szerencsétlenek fordítottak le (sokszor bénán) magyarra. A magyar PUA ezért egy vicc.

Az én kedvenc PUA könyvem egy 350 oldalas, 2018-ban megjelent angol nyelvű könyv, amit egy amerikai, mikrobiológusként végzett férfi írt, aki 21 éves koráig szűz volt, majd magától tanult meg csajozni huszonévesen, aztán később utazgatni kezdett és 5 évet Dél-Amerikában, majd 10 évet itt Közép-Európában élt. Na az tényleg egy olyan könyv, ami tanít rengeteg mindenben a csajozásra. Foglalkozik az elméleti háttérrel (gondolkodásmód), a napi rutinok kialakításával, ismerkedéskor pedig mindent taglal az megszólítástól kezdve, a randizáson át, de még a szexbe és a párkapcsolatokba is belemegy kicsit. Foglalkozik az ismerősi körön keresztül való ismerkedéssel, az éjszakai (bulikban) való ismerkedéssel és a nappal nyilvános helyen (buszon, utcán, boltban, stb) való megszólítással. 350 oldalas a könyv, szóval gondolhatjátok, hogy nem két sort ír ezekről, a csávó 15+ éven keresztül csajozott folyamatosan, nem is különösen gazdagon és átlagosabb kinézettel szóval tényleg érteni kezdett hozzá. Ja és hozzátenném tényleg működnek, amiket ír, persze ez sem megváltás, helyén kell kezelni, de iszonyú sok hasznos tippet tanultam tőle én is. Ezek a kamuk sem igazak, hogy ez csak a buta nőkön működik, vagy csak az alkalmit kereső nőkön. Persze nem is ilyen ostoba trükkök vannak benne, mint amivel sajnos a legtöbben a PUA-t azonosítják.

2021. ápr. 10. 10:51
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
#9 A rák,mint emlős állat? Az igen. Mondjuk ne szégyelld magad, nekem az emlős állat s betűvel: somlói galuska :-) Ennyi volt a fejemben reggel. :-)))
2021. ápr. 10. 11:37
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Jaj, az hirtelen nem volt meg, hogy emlős. Akkor rénszarvas. XD

(#9)

2021. ápr. 10. 11:48
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
És ha kitalálod, mire gondolt, akkor mi van? Ezt nem nagyon értem.
2021. ápr. 10. 13:20
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
#2 Nekem a sakál jutott eszembe 😀
2021. ápr. 10. 14:01
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 Uh, a sakál nekem fontos, nem is értem, ő miért nem.....
2021. ápr. 10. 16:36
 17/19 A kérdező kommentje:
#14 Ha a puacsávó kitalálja a rókát, akkor ő olyan gondolatolvasó parafenomén, hogy a csajnak egyből lecsúszik a bugyija :D
2021. ápr. 10. 21:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát ha valaki erre gerjed...Lehet egy görögországi nyaralással többre mennél nála.
2021. ápr. 11. 11:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Pua trükkökkel szedett fel a férjem😅... (jóval később derült ki..)
2021. szept. 3. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!