Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek erről a "csodálatos" pua-trükkről? Van egyáltalán, akinél beválna ez az izé?
"Egyszerű, de nagyszerű trükk
Mondod a csajnak:
1. Gondolj egy olyan európai országra, ami "D" betűvel kezdődik. De ne mondd ki!
2. Most ennek a szónak a 3. betűjével gondolj mondjuk egy gyümölcsre.
3. Most ennek a szónak a 3. betűjével gondolj egy emlős állatra.
Kérdezd meg, hogy biztosan megvan e. Itt akár negelheted is
Majd fogd meg a kezét.
Ha kérdezi miért, csak mondd azt: mert így könnyebben megy a gondolatolvasás.
Ezután vágd be neki: A szó amire gondoltál a róka! (ne kérdezd, jelentsd ki!)
Megfejtés:
1. Dánia (csak ez az 1 ország van)
2. "N" betűvel, általában a narancsra gondolnak
3. "R" betűvel, általában a rókára gondolnak
Ha nem jön be, vágd ki magad"
Már csak azt nem tudom, mi történik, ha a csaj Dánia helyett Dél-Koreát vagy Dominikai Köztársaságot, vagy narancs helyett naspolyát, esetleg róka helyett rozsomákot mond? A pua-mester beég és punczi nélkül marad? :D

Hát, ha a lány szerint európai ország Dél-Korea, én nem törtném magam érte. Mondjuk, amíg olvastam és a naspolyára gondoltam és azóta is emlősállaton töröm a fejem s betűvel.
Most nem jut eszembe, ha mond egyet a pua mester, meghívom egy sörre. De a kezemet ne fogdossa, mert orrba vágom.
Az "európait" utólag szúrta be a drága kérdező, mert eredetileg csak ország volt ott. Gondolom, szóltak a tanítványok, hogy a csajok D-vel Dél-Koreát mondtak, és így nem jött ki a bugyinedvesítő mutatvány :D
S-sel ott a sün :D

Sosem értettem, hogy miféle balf@aszoknak van ilyen baromságokra szüksége.:)
Tetszik? Odamész, beszélsz.
Őszintén... Egy kapcsolatot, legyen az laza, vagy komoly, kölcsönös szimpátiára, vagy manipulációra akarsz építeni?

Úristen, ez de szánalmas. Mondjuk meg se állnék egy ilyen hülyeségre, azt pedig pláne nem engedném, hogy hozzámérjen.
Mondjuk nekem a rák hamarabb jutott eszembe, mint a róka.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!