Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan férfiakról, akiknek az az első vagy második mondata hozzád, hogy kaphatnék még képet esetleg?

Figyelt kérdés

Volt kinn egy arc és egész alakos. Azt mondja, szia nagyon szép vagy. Esetleg lenne kedved velem ismerkedni? Erre írtam, hogy igen. Második mondat, esetleg kaphatok még képet.

Nem válaszoltam. Csak nekem nem szimpatikus ez? Eleve majd a nő küld még, ha úgy gondolja... Rohadtul nem szimpi, hogy valaki így indít. Oké, hogy net, de akkoris.

2021. ápr. 8. 20:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Ha nincs kép, akkor azt mondom h még talán elfogadható. Na de így...
2021. ápr. 8. 20:54
 12/24 anonim ***** válasza:
88%
Fhuu de utálom az ilyeneket,azonnal törlöm is,ezeknél valami nem stimmel....
2021. ápr. 8. 20:56
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Biztos feláll neki nagyon, azaz tiszta kan a csávó.
2021. ápr. 8. 21:04
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon idegesitoek es biztos lehetsz benne, hogy minden nonel ezzel nyitnak. :/

Volt egy erdekes sztorim egyszer, megismerkedtem egy perui sraccal aki az elejen teljesen normalisnak tunt. Sokat irogattunk egymasnak, vegul atmentunk facebookra ott folytatni a beszelgetest. Na ott viszont mintha atvedlett volna egy egesz mas emberre. Facebookon joval tobb kepem volt kint, mint az oldalon ahol elkezdtunk beszelgetni, ennek ellenere elkezdett kovetelozni, hogy kuldjek neki frissebb fotokat magamrol. Helyere raktam, megmondtam, hogy nem fogok az o kedveert fotozkodni, vegul lebeszeltunk egy videohivast, mert ott ugyis latjuk egymast es megiscsak kozvetlenebb a sima csetnel. Igen am, de amikor sorra kerult volna a beszelgetesre, nem jelent meg. Vartam ra egy ideig, aztan folytattam a napi teendoimet, mert nem volt arra sem idom, sem energiam, hogy a gep elott varjam okelmet egesz nap. Egy bo oraval a megbeszelt idopont utan irt, hogy akkor dumalunk-e, de en akkor mar massal foglalatoaskodtam es megmondtam neki, hogy ez nem igy mukodik, ha beszelni szeretne, akkor tartsa magat a megallapodasunkhoz vagy szoljon, hogy kozbejott valami es nem lesz gepkozelben. A legviccesebb az egeszben az, hogy ezek utan verig sertodott es torolt illetve tiltott is rogton. A tanulsagot levontam a tortenetbol, azota az elso red flag felbukkanasa utan koptatom a delikvenst. Ebben az esetben ugye rogton az utan kellett volna, hogy elkezdett fotokert kuncsorogni.

2021. ápr. 8. 21:34
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

Na, én kifogtam egy olyan suttyót, aki még randi után is,kért képeket,holott testhezállo ruhában, szolid sminkkel látott, tehát látott élőben rendesen, de randi uán mégis,ennek ellenére kért képeket és ráadásul hétköznapi, otthoni ruhásakat!

Mert még ha bikiniset kért volna megérteném, de mi a phasznak kell neki háziruhás fotó? Beteg az ilyen, kukázom is az ilyen fotómániásokat.

2021. ápr. 8. 21:38
 16/24 anonim ***** válasza:
69%

15

Jézus. Küldjél a reggeli fonottkalácsodról egyet, ha már ennyire erőszakosan nyomul más intimszférájába. Bikiniset kérni is gáz. Akit élőben ismerek se látom fürdőruhában basszus. Az ilyet csak a test érdekli, mehet fizetős szolgáltatásra, ott a képek között minden kint van.

2021. ápr. 8. 21:51
 17/24 anonim ***** válasza:
3%
Ha beállított, pózolós, filteres stb képek, akkor csodálkozni nem csodálkoznék. Amúgy pofonegyszerű...videóhívás vagy kuka vagy.
2021. ápr. 8. 21:56
 18/24 anonim ***** válasza:
47%
Sztornó.
2021. ápr. 8. 22:28
 19/24 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy ezt én sem értem az ilyen idiótáknak mi bajuk van....
2021. ápr. 8. 22:53
 20/24 anonim ***** válasza:
8%
Kamuképek gyanúja. Miért pitizne hetekig egy hazug embernek hogy aztán élőben kiderüljön hogy kikente a pofáját, jóval öregebb azóta vagy már megereszkedett. Az ilyeneket videohívással gyorsan ki lehet szűrni.
2021. ápr. 9. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!