Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon alacsony, mindössze 166 cm a pasi?
Figyelt kérdés
Nagyon bejön az arca, kigyúrt teste van, de extra alacsony.2021. ápr. 3. 11:37
21/40 anonim válasza:
Már ne haragudj, de a 180+ nem átlagos magasság.
22/40 anonim válasza:
Ha nem kérdeztél rá külön a magasságára, akkor miért hülyített volna? Ha te nem mondod el valakinek magadtól, hogy mittudomén, rondák a lábujjaid, akkor vegye úgy az illető, hogy hülyítetted?🤦🏼♀️
Így az egész kérdés és kommentszekció alapján, téged nem sok ésszel áldott meg az ég. Azt tudd már önállóan eldönteni, hogy kell e neked alacsonyabb srác vagy nem, ne mi mondjuk már meg.
23/40 anonim válasza:
Most miért zavar, ha alacsony? Ha tényleg tetszik, akkor ne foglalkozz a más bérek véleményével!
25/40 A kérdező kommentje:
Soha nem érdekelt más emberek véleménye a kiszemeltemről, engem zavar, nem azért, hogy mások mit fognak szólni.
2021. ápr. 3. 12:30
26/40 anonim válasza:
Troll kérdés. A 163 centis nő aki minimum 180 centis magasságot vár el, lehet utálni. Amúgy én összejöttem egy 165 centis pasival, de ők sem hűségesebbek, mint a magasak. Ha mégsem vagy troll, amit kétlek: nem a magasságon múlik a férfiasság hanem a kisugárzáson. Ha egy tutyimutyi szerencsétlen, lehet két méter is, ha meg belevaló srác, akkor az sem baj ha egymagasak vagytok.
27/40 A kérdező kommentje:
Nem azon múlik, de én szeretek felézni egy pasira, részben a magassága miatt is. Ma találkozom vele másodszor, meglátjuk mi sül ki belőle.
2021. ápr. 3. 12:33
28/40 anonim válasza:
Ha te 163 centisen a 180+-osokat lenyúlnád, nekünk, 170+-os nőknek ki marad? :D
Imádom ezt, komolyan. Magasabb nálad, tetszik is, akkor mi a franc bajod van?
29/40 anonim válasza:
#28 miért, egy alacsony lánynak nincs joga magas pasival lenni, és egy magas pasinak csak magas nők tetszhetnek?😂Ekkora bullshitet, majd biztos te fogod megszabni, hogy ki kivel járhat.
30/40 anonim válasza:
Elképzelem amúgy, ahogy 157 cm magas lányként elmegyek randizni egy 185 cm magas pasival és megjelenik a randirendőrség, hogy nekünk tilos együtt lennünk és kiszab 50 ezres büntetést xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!